reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
tak, moja mama tez czytała................:-p
ja też oglądam brzydulę i nawet ... nagrywam:-p Bo m wtedy nie ma w domu a chce obejrzeć:-D:-D ja tam brzydulę dla samej Violetki oglądam..."trzeba pić żelazo póki gorące...::-D
Monik - wszystkiego naj naj naj...
ja rozmowy oglądałam w okresie maturalnym, jak powtórki leciały ok 1 w nocy. teraz jak włączam i obiad jem, ale i tak dłużej niż 15 minut nie daję rady. chociaż jak już jest ekstra mocny odcinek - to czemu nie....:sorry:ogólnie jak Zuzka ne śpi to razem oglądamy tylko Brzydulę, chyba ze m jest w domu, to leci co popadnie...

Violka jest najlepsza a teksty ma nieziemskie :-D:-D:-D:-D
A co jeszcze pisali w tej gazecie?????:-)
Mój m zawsze się śmieje że oglądam takie bzdury a sam patrzy :tak:Marti też i synek a ja jeszcze lubię 39 i pół i Karolaka :-)

a ja ogladam zawsze brzydulke z wyprzedzeniem :-D:-D bloga znalazlam nie musze czekac np z piatku do poniedzialku tylko jeden za drugim bo ciekawosc zzera :-D:-D ale ja maniak jestem :tak: maniulka nic wiecej nie bylo

dziewczyny czy wasze maluchy tez tak ciężko usypiaa???ój usypia jakąś godzinke..non stop marudzi i sie przewraca z boku na bok..popłakuje...dzisiaj od 13tej to dopiero teraz zasnęła o 20tej:(za nic nie chciała iść spać.
Monik wszystkiego najlepszego!

maniulka nie, tu sa za darmo ale dzisiaj trzeba ogladac jutrzejszy bo innych to tylko zwiastuny sa wiec tu sa puszczane z wyprzedzeniem http://brzydula.tvshow.com.pl/brzydula-odc196/:-D:-D:-D

a ja stwierdzilam ze okropna jestem tzn. ucze malego samego zasypiac, no i jusz tam prawie zasypia a tu nagle marudzenie i krecenie sie ale mysle "to pewnie dlatego ze chce na rece" wiec czekam tak kolo 20 min. poszlam w koncu do niego juz troche zla a tu patrze maly zrobil kupe i do tego tak sie wiercil ze az do ramion doszla, ale mi sie przykro zrobilo ze tak biedaka osadzalam :-:)-( ale teraz naszczescie juz usnol sam przebrany i umyty :tak:

tez tak mysle dlatego nic na siłe ale ona od 17tej takie miała oczka maluteńkie...a tak kocha reklamy ze wczoraj juz na noc spac poszla i akurat reklame włączyli...no i maja oczy jak 5zł. juz stoi w łózeczku i po spaniu.musze telewizor do max wyciszac
bansik moja maja tez tak sama usypia ale ja rozkładam łózko i sie kłade obok....i pare razy bym szybciej zasnęła niż maja

reklama
Do góry