reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
monik sto lat !!!! a M moze udaje i ma niespodzianke na wieczor?? :tak::tak::tak:
wczoraj byly laski co mialy po 200 facetwo w łóżku :-D:-D co do rozstepow to na udach troche mam ale po ciazy moje cycki sa w nich cale :-:)-:)-( pelno kremow uzywalam ale nic nie pomaga :-:)-:)-(

a co do brzydulki to wiecie co, ja jestem wielka fanka Igor zreszta tez(jak slyszy muzyke to odrazu lepek w telewizor). K mnie zawsze tępił ze ja oglądam. Przyszedl ostatnio do domu i ja mo mowie "wiesz, marek bedzie w szpitalu na intensywnej terapii" a on do mnie "wiem bo dzisiaj cale dwa blogi o brzyduli przeczytalem" hahaha :-D wiec moj k tez sie wkrecil i to pewnie juz dawno a glupio mu bylo ze babski serial oglada :-D:-D:-D:-D

ewelcia jedna laska mowi tekst "pierwszego faceta zdradzilam 100 razy a meza juz tylko 30" (liczby podobne ale dokladnie nie pamietam) hahahaha :-D no babki smiechowe tam byly ;-)

Spełnienia marzeń Moonik!!!!

Ja też oglądałam dziś "Rozmowy w toku":tak: Czasem mam wrażenie że ludzie tam sa podstawieni tzn aktorzy bo te historie zdarzają się przesadzone...

Apropo "Brzyduli" uwielbiam:tak::tak::tak:
A skąd wiecie że Marek na intensywnej będzie?

reklama
Do góry