reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

no tak tylko ja mam blizniaki male nad soba i one strasznie chalasuja wiec takie nagle odglosy ja budza.ja tak nauczylam usypiac przy filmie zeby nie bylo problemu jak ktos przyjdzie...

reklama
Monika a ja mam durnego psa który zawsze szczeka nie wtedy kiedy potrzeba :szok:
co do ilosci snu to faktycznie chyba dzieciaczki potrzebują go teraz trochę mniej moja zawsze spała w dzień dwa razy po 3 godziny a teraz raz 3 godziny i raz 1-1,5 :tak:

monika a ja mysle zeby darowac sobie temat wywożenia psów co ;-):-D a moj ostatnio potrzebuje wiecej kiedys spal 21-5 max6 a teraz 19,max 20 do 8,9

ewelcia jedna laska mowi tekst "pierwszego faceta zdradzilam 100 razy a meza juz tylko 30" (liczby podobne ale dokladnie nie ]
szkoda ze nie ogladalam:-( nie bylo mnie w domu!!!

Violka jest najlepsza a teksty ma nieziemskie :-D:-D:-D:-D
A co jeszcze pisali w tej gazecie?????:-)
Mój m zawsze się śmieje że oglądam takie bzdury a sam patrzy :tak:Marti też i synek a ja jeszcze lubię 39 i pół i Karolaka :-)
a ja nie ogladam tego:-p czasami zdarzy mi sie ze przelacze i akurat leci ale rzadko,nawet nie wiem o ktorej godzinie???
39 i pol tez lubie -

A wlasnie o ktorej:-D:-D:-D
Ja ogladam m jak milosc-wlasnie ostatniego odcinka nie ogladalam, barwy szczescia i chyba tyle.
A no i rano Malanowskiego a takto TV wlaczone,bo muzyka gra albo cos tam leci a i czasami klan oblukam !!!

maniulka zawsze chcialam miec pudelka toy(to taka najmniejsza odmiana) :tak:
monika a ja i tak nie wyspana chodze(straszny spioch jestem)
Ewelcia nie ma czego zalowac, laski totalnie zryte :-D

reklama
maniulka no fakt facet mesko z nim nie wyglada... a widzialas psa alexa z brzyduli?? hahaha :-D to dopiero nie mesko wyglada :tak:
a widziałyście duzego faceta wojskowego co na smyczy prowadzi yorka????:-D
ja widzialam i go wysmaialm bo byl mniejszy od mojego kota jak mialam:-Di uciekal przed moim kotem..
a ten gość to mój brat...wyobraźcie sobie jak on wygladał:)
ja bym chciala miec pekińczyka....takie fajne wredne pieski:-D

Do góry