reklama
Więc jak bedziesz w Szczecinie to musimy sie spotkać ,moze i Kitki do mas dołączy.:-)Kiedyś już raz się umówiłyśmy ale przegoniła nas okropna burza.
Dzięki że o mnie pamiętasz:-) Dołącze, dołaczę i to chętnie
Agusia1987
Entuzjast(k)a
Ja dzisiaj byłam w Sopocie to też lepiej nie pisać, molo zamknięte. Jechała, bo musiałam coś na studiach załatwić. Patrycja mi się rozpieściła przez chorobę temu tak mało zaglądan,
Justyna337
Fanka BB :)
Ewelcia sto lat dla Szymona
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Witam :-)
U nas kolejna nocka super Marti wstała tylko raz po 4 najadła się i spała do 7/30:-)oby tak dalej
A u nas dzisiaj chyba kolejny dzień ładnej pogody jest 12 stopni cieplutko:-)mam tylko nadzieje że nie będzie padać :-)
Idę dzisiaj na festyn do szkoły wcale mi się nie chce i tak nic nie rozumiem ale musze bo przysłali zaproszenie i nie wypada nie iść więc jak najbardziej czeka na słoneczko :-)
STO LAT,STO LAT dla Szymka:-):-):-)
U nas kolejna nocka super Marti wstała tylko raz po 4 najadła się i spała do 7/30:-)oby tak dalej
A u nas dzisiaj chyba kolejny dzień ładnej pogody jest 12 stopni cieplutko:-)mam tylko nadzieje że nie będzie padać :-)
Idę dzisiaj na festyn do szkoły wcale mi się nie chce i tak nic nie rozumiem ale musze bo przysłali zaproszenie i nie wypada nie iść więc jak najbardziej czeka na słoneczko :-)
STO LAT,STO LAT dla Szymka:-):-):-)
A w Szczecinie pogoda już kolejny dzień straszna.Pada, okropnie wieje. Tory tramwajowe są pozalewane i tramwaje nie jezdzą,moja córka dzisiaj do szkoły zamiast 0,5 godz. jechała 2 godz.Okropnie, nie ma jak wyjść z domu na spacer a Marysia strasznie marudna jak cały dzień siedzi w domu.
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Ojojoj mój kochany Szczecin:-) chciałabym być tam chociaż jeden dzień
E
edis
Gość
Ewelcia - 100lat, zdrówka, wszystkiego najlepszego - oczywiście nie myśl, że to dla Ciebie To dla SZYMUSIA (chociaż dla Ciebie też może być bo nawet Cie lubię;-))
Dziewczyny, a może stworzyłybyśmy taki osobny watek, gdzie można składać życzenia (tak jak wcześniej gratulaje). Chyba byłoby to wygodne, bo nie trzeba szukać takich życzeń w innych wątkach. No i można by wstawiać tu życzenia dla naszych dzieciaków, dla nas itd... Co o tym sądzicie?
Dziewczyny, a może stworzyłybyśmy taki osobny watek, gdzie można składać życzenia (tak jak wcześniej gratulaje). Chyba byłoby to wygodne, bo nie trzeba szukać takich życzeń w innych wątkach. No i można by wstawiać tu życzenia dla naszych dzieciaków, dla nas itd... Co o tym sądzicie?
reklama