reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Dziekuje za zyczenia w imieniu Szymka!!!

Maniulka no to dzis pospalas!!!
moj zasnal po 20 potem jadl 2razy o 1:30 i o 4:30 wstal ale chcialam go oszukac i nie dac mleka!!!
Dalam mu wody i niby zasnal a po 5 czy 10 min wstal i stwiedzil ze jak matka mu nie da mlek ato on nie zasnie!!
no i musialam dac mu mleko a potem sniadania nie chcial jesc o 9!!!
Wogole mam z nim problem bo ........... pisalam juz kiedys gad maly nie chce jesc w krzeselku ani nawet w nim siedziec!!!!
probowalam w foteliku go nakarmic i je lepiej,tak samo w wozku czy na rekach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak tylko go wkladam do krzeselka to tak strasznie wyje jak bym mu krzywde jakas robila!!!!!!!!!!!!!!1:confused2:

Dzis od rana to wogole jest jakis rozdrazniony - piluje sie non-stop!!!
Nawet jak go trzymam na rekach jest zle i sie drze a jak chce mu smoczka wlozyc to mnie bije po rekch i po buzi.
Chyba z 10razy go odkladalam do spania bo co go wsadzilam do lozeczka to wyl,kurde oczka ma tak podpuchniete jak bym go regularnie bila:shocked2:

reklama
u nas tez jakas masakra ze spaniem! w ogole to moje dziecko nie chce spac:(( wczoraj wieczorem po kapieli usnela o 20,30 i o 22,30 byla juz wyspana. po ciezkich bojach, w koncu usnela na rekach ok.polnocy. cala noc budzila sie co 2 godziny! a od 4 spala juz z nami na lozku, bo juz nie mialam sily wstawac. caly czas sprawdzala czy jestem obok niej i tak przespala do 7,30. ja jestem nieprzytomna! dobrze, ze istnieje kawa, bo bez niej byloby ciezko! moze to na zabki, bo od 2 dni okropnie pluje, tak pierdzi buzia.oj, mam nadzieje, ze szybko jej przejdzie i wroci moja grzeczna corunia!!!

100 lat dla Szymonka!!!:-)

Isku to super ze maly je wszedzie!!!!

Moj to wogole jest ........ inny!!!
dzis nie chce jesc!!!
jak juz wyzej pisalam w nocy jadl dwa razy,na sniadanie ze 4lyzeczki kaszki,pozniej dalam mu jogurcik i o dziwo zjadl caly!!!
Teraz obiadu nie!!! drze sie jak poparzony!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w krzeselku nie ,na rekach nie.
Nie je i koniec - moze wreszcie bedziemy miec pierwszy zabek!!!
goraczki nie ma tylko ten brak apetytu:-(

hejka
mloda wlasnie znow mi zwymiotowala wszytskim co zjadla- lezaczzek znow do prania...wkurzylam sie, zostawialm ją sama na podlodze- tzn kolo mnie ale ja sie z nia nie bawie, kurde trafia mnie juz ciagle kolo niej biegam, chucham, dbam jak najlepiej a ta rzyga albo ryczy! Wiem ze to nie jej wina ale jak sie wkurze to takie wytlumaczenie mi nie pomaga:zawstydzona/y: i weszlam na BB. Padam na twarz tak mi sie chce spac. Ale wzielam sie za obrobke zdjec w photoshopie i wystawiam na allegro, licze ze jak aukcja bedzie ladna to moze wiecej wyciagne:-p:-p
STO LAT SZYMONKU!!!
Jej to juz 8 miechow:szok: ale ten czas leci
........
.......
ZNOW RYCZY musze ją uspic albo co bo zwariuje:-:)-:)-(

usypia powoli...
Ewelcia, to kwestia odbicia, bo jej sie czesto odbija i wiekszosc rzeczy jak je to jest ok! Ewentualnie troche ULEJE ale to nie bylo ulanie tylko wymioty! Znow nia rzucalo, zalana byla cala glowa, lezaczek , ubranko, no wszytsko... musialam ją wykapac. Wydaje mi sie ze to jest jednak ta skaza, bo dodalam tam doslownie pol lyzeczki bebilonu a wczesniej tez wlasnie po nim wymiotowala! Tylko ze dziwne jest to ze ona ma tak tylko po tym bebilonie, jak jej daje kaszki na mleku modyf bobowity to jest wszytsko ok! A niby ten bebilon taki dobry.... Wiec moze ona ma akurat na mleko tej marki uczulenie?? Sama juz nie wiem:eek:

Julia, dawalam jej kiedys nutriton i dzialal przez 2tyg potem bylo to samo!Ale zauwazylam ze ostatnio ulewa coraz mniej, z tym ze mowie- mi nie chodzi juz o jej problemy z ulewaniem, bo to tylko troche zawsze zwroci, tylko z tymi wymiotami

reklama
Do góry