karolka84
mama kwietniowa '09
My dziś mieliśmy na jarmark franciszkański się wybrać ale pogoda kiepska więc siedzimy w domu. Pewnie jakiś filmik obejrzymy Gabi śpi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
iwona nikt tego nie zrobił przeciw tobie.. było pare niemiłych sytuacji w związku z tym wszystkie postanowiłyśmy, że osoby które nie udzielaja się na zamkniętym ...i ogólnym nie wklejają zdjęć nie powinny miec dostępu do oglądania innych.... jako mama powinnaś to zrozumiećM*R* nie to nie.Nie wiedziałm ze ten temat był wałkowany.Od 3 mies.z powodu tego że byłam poza domem i miałam mało czasu na odwiedzanie strony , nie czytałam na ten temat.Wchodziłam na internet na moment wiec mogłam przegapić.OK,nie bede się narzucać.