reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
ja tak na szybko... Adi i ja mamy mega klatar, normalnie wykończyć się można, a tu dzisiaj trzeba jeszcze na USG brzuszka z Adim iść...
Do tego wczoraj zauważyłam, ze moja babcia ma zanikipamięci i jej stan z dnia na dzień się pogarsza, a w sumie najbardziej zauważył to lekarz w szpitalu...babcia ma dzisiaj operację oka wieć proszę o kciuki!!!

Idę do łóżka, bo normanie oddychać nie mogę. Trzymajcie się laski!!!

Aha, kończymy dzisiaj pół roku!!!!!:tak::-)

M*R* nie to nie.Nie wiedziałm ze ten temat był wałkowany.Od 3 mies.z powodu tego że byłam poza domem i miałam mało czasu na odwiedzanie strony , nie czytałam na ten temat.Wchodziłam na internet na moment wiec mogłam przegapić.OK,nie bede się narzucać.

M*R* nie to nie.Nie wiedziałm ze ten temat był wałkowany.Od 3 mies.z powodu tego że byłam poza domem i miałam mało czasu na odwiedzanie strony , nie czytałam na ten temat.Wchodziłam na internet na moment wiec mogłam przegapić.OK,nie bede się narzucać.
iwona nikt tego nie zrobił przeciw tobie.. było pare niemiłych sytuacji w związku z tym wszystkie postanowiłyśmy, że osoby które nie udzielaja się na zamkniętym ...i ogólnym nie wklejają zdjęć nie powinny miec dostępu do oglądania innych.... jako mama powinnaś to zrozumieć:zawstydzona/y:
wydaje mi się że niechciałabyś żeby ktoś oglądał ciebie czy twoje dziecko i wykorzystał to potem przeciw tobie....

napisalam posta i mi wcielo:wściekła/y::wściekła/y:
My juz po spacerku maly szaleje na podlodze.\Ledwo co zyje dzisiaj brzuch mnie strasznie boli,wzielam nospe i troche lepiej.
Od porodu lapia mnie jakies dziwne skurcze.......buuuuu nawet ruszyc sie nie moge jak mnie zlapia!!
Kiedys o tym wam pisalam co mnie zlapalo w nocy o 3 zaraz po porodzie i m musial malym sie zajac.
Kurde w tamtym tygodniu mnie dwa razy zlapalo:wściekła/y::wściekła/y:

Wszystkiego naj dla Adrianka

No własnie.Ja zdjec nie wklejałam bo tego nie umiem a mój mąż nigdy nie ma czasu żeby mi to zrobić,ale podałam swoja nasza-klasę żeby też pokazać swoje dzieci.I nie uważam ze jestem jakimś zagrożeniem dla kogoś jeśli zobacze jego zdjecia.

reklama
Do góry