reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Ewelcia, ja też stosowałam Loxon , kiedyś 5%, a teraz 2 % i do tego teraz alpicort e i cynk w tabletkach:tak: A włosy poprostu świetnie po tych miksturach rosną:-)

Lekarka znowu sie śmiała z Adiego, bo zobaczył kolorową puszke u niej na biurku i "rozbujał" się, żeby ją złapać, ale ja go trzymałam i nie udało mu sie:-D

Zaraz przylezie do nas teściówka:baffled:;-) Aleeeeeeeeee sie cieeeeeszę:sorry2:

reklama
z tymi wlosami to moze poprostu przstaly juz wypadac i naturalnie odrastac...bo to tak jest ze leca do pewnego momentu a potem odrastaja z nadwyzka :-) ja nic nie stosuje i zauwazylam ze juz mnie wypada wypadla ta nadwyzka z 9 miesiecy uzbierana....zamierzam kupic dla lepszej kondcji ich tylko skrzypowite przy okazji skora sie poprawi...albo belisse....

tam jest fajnie opisane przez ta doradce laktacyjna...poczytajcie

Wypadanie włosów a karmienie - Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl

czesc dziewczyny ja was wczoraj po weekendzie nadrabialam ale juz nie mialam sily pisac.... dzis troche wiecej czasu ale jutro znow pewnie sie bede pakowac od rana do tego zakopca co jedziemy na tydzien-juz sie boje kurcze gdzie to pomiescimy:szok: jeszcze zeby bylo zabawniej jak wracalismy w niedziele z walbrzycha to auto sie nam popsulo- cos z ukladem chlodniczym, a chlodnica dopiero co kupowana byla cholerka:angry: silnik sie nam przegrzewa, wiec tak na pewno nie pojedziemy... Cale szczescie ze w pracy mamy fajnego szefa, on ma z 5aut i nam pozyczy- wlasnie 2auta to ma takie "awaryjne" dla pracownikow jakby cps bylo nie tak i drugie do wozenia paczek, na poczte itd. Wiec chociaz tyle ale jakby nie to, to nie wiem cobysmy zrobili:baffled: w ogole gdzie my to pomiescimy, wanienka, wozek, lozeczko, tona ubran, pieluch....no i nasze rzeczy. Dobrze ze nie mam blizniat;-):-p:-)
Kurcze z tymi wlosami to problem, mi frzyjerka powiedziala zebym koniecznie cos kupila bo za bardzo leca- jak mnie czesala na slub to tak stwierdzila. Poki co mam bardzo geste wlosy, grube, ale jak tak dalej pojdzie to sie mysz zrobie...zapytam o ten loxon- tabletek i tak nie moge bo karmie:sorry2:
a w ogole to len jestem, nakarmilam Majke, a sobie obiadu nie zrobilam...glodna jestem jak cholera i d**y mi sie nie chce ruszyc:zawstydzona/y:

A ja niby coś robię a efektów niema,sprzątam i sprzątam i dalej nie posprzątane w sumie zostało odkurzyć i umyć podłogi ale Martyś śpi więc poczekam aż wstanie tylko pytanie?czy da coś zrobić ta mała maruda:confused:
Mężulek w pracy do 20 jak ja nie cierpię jak musi dłużej w robocie zostać :wściekła/y:
Całe szczęscie pogoda piękna jak na Norwegię ciepło i słoneczko świeci byliśmy na spacerku,wypiłam własnie popołudniową (nie wiem czy już mogę o niej pisać)k...ę na balkonie,cyknełam pare fotek mojej pięknej wsi a teraz brykam do roboty zaplanowałam zrobić sałatkę makaronową z kurczkiem wędzonym :tak:
Do wieczorka:-)

Dziewczyny ja uczę się wklejaćzdjęcia i to jest próba
dbb265913ee2a20539f4531ce0dccea2,10,19,0.jpg

gdyby się udało to na zdjęciu łatwo się domyśleć jest moja Zosia

reklama
Dzisiaj byłam z Patusią na imieninowym długim spacerku :tak::-) prawie całe Nasze miasteczko zwiedziłyśmy :-D, później zrobiłam tortille i placek hiszpański ;-)dobry ale trochę za bardzo się przypiekł (za głęboka patelnia i się męczyłam żeby go odwrócić :-D) a na deser sernik na zimno z bananami ;-). Pati dostała od chrzestnych bardzo fajną zabawkę :tak: takie 4 klocki, 2 duże i 2 małe można je ze sobą połączyć itd. jedno ma lusterko inne jakieś krówki obrotowe i piszczałki :tak: Patrycję ta zabawka zainteresowała ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry