madzik_
Fanka BB :)
dzisiejsze podejscie do zupki Jarzynowej jest idealne-lata za łyżeczką i jje jak szalony juz mu smakuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pamietam , ze w Siedlcach tez fajne takie kiedys byly, ale z tego co mi kolezanki owa tez juz wsio podrozalo....jedynie chyba dyskont w centrum jeszcze jest fajny, ale tam czesto handlary przyjezdzaja i w dzien dostawy potrafia sie szarpac o rzeczy - straszne....
Kitki moj tez ladnie spal i super zasypial a od 1,5miesiaca za nim zasnie to wybudza sie ze dwa razy a potem w nocy tez sie budzi a juz cale nocki przesypial.
Moze to skok rozwojowy
Kupilismy wreszcie balonik dmuchany Helemno radosc Szymon mial nieziemska!!!
Juz kiedys szukalam tych balonikow i nie moglam znalesc a tu dzis w sklepie patrze sa i wzielam!!!ciekawe jak dlugo bedzie mial bo on pazury w pija w niego chociaz ma krotkie.
Mi włosy też wychodziły garścami, do tego stopnia, że miałam prześwity, ale poszłam do dermatologa i tam dostałam 2 płyny do wcierania w skórę i tabletki i wiecie co, normalnie włosy mi odrastają jak szlone:-)Dziewczyny wlosy mi garsciami wychodzabylam dzis w aptece i zainwestowalam 35 funtow w tabletki ponoc rewelacyjne ,tak pan farmaceuta twierdzi...zobaczymy ponoc poprawiaja ukrwienie skory glowy itd...
Jesli to nie pomoze to scinam wlosy,nie nadazam odkurzacwszedzie lezy moja peruka.
.
Przeczytała wszystko ale tak pobieżnie jakoś mi się nie chce.
Sara fajny interes muszę przyznać ja wiem że w Sopocie w lumpeksie można całe worki np. Nexta kupić może pojadę i zobaczę co tam jest ciekawego i po ile. U Nas to nie ma lumpków na kg tylko na sztuki i dosyć drogo wszystko tam jest, na tyle drogo że w przecenie nowe wychodzą taniej. Ale w mieście 12 km dalej jest dużo lumpeksów ale nigdy w nich nie byłam ;-) być może trzeba się przejechać i też mini biznes zrobić bo tam też na kg ;-).