reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
Mirka widze ze jeszcze nie zapomnialas jak uspokoic takiego malucha:-p:-p:-p
Zawsze taka umiejetnosc moze przydac sie przy kolejnym baby:-):-p.
A wlasnie ciekawe ktora z nas zajdzie pierwsza w kolejna ciaze:confused::confused::confused:.

Ale tu dzis pusto:rofl2:
Chyba wszystkie swierdzily ze beda mniej zagladac:-p:confused:

Miroslava nie słyszałam o tym :baffled: eh od solarium :baffled: ja na solarium nie chodzę, mama mnie od małego tak straszyła solarium że omijam szerokim łukiem. Jutro się zapytam koleżanki czy coś słyszała o tym, ona zawsze o wszystkim poinformowana :tak:.

Ewelcia - nie jestes tu sama, ja tez zagladam:-) tylko zazwyczaj wieczorem dopiero jak dopcham sie do kompa:angry:
ja tez dołączam do tych u których cały dzien dzis leje, w ogóle pogoda jakas taka dziwna, tylko do spania:baffled: ale dzieki temu Nadia duzo spała w dzien bo 2 razy po ok 1,5 godz (normalnie to spi 2,3 razy po ok. 30 min) wiec troche odpoczełam:tak: Ta plamka czerwona schodzi jej juz z rączki wiec chyba rzeczywiscie to po szczepieniu, Nadia spokojna na szczescie.

EVE - udanego weseliska:tak:

Witam z wieczora ja po pracy wykąpana kolacje sobie grzeje i patrze co napisałyście :tak: a naszczęście do nadrobienia :-p
Dziś był okropny dzień w pracy temperatura na hali ponad 40st myślałam że zaraz zemdleję :baffled: Marzenka ja jestem pracownikiem fizycznym w branży motoryzacyjnej zajmuje się obróbką uszczelki do drzwi samochodów :sorry2:

EVE udanej zabawy :tak:
Miotlica GRATULACJE :-) widziałam że zdasz za pierwszym razem :-p

Witajcie z rana kobitki:-)
ja dzis nie spię od ok 5.30:szok: i to nie przez Nadie bo tak grzecznie kima do tej pory tylko przez pawła, igraszek mu sie zachciało i budzi człowieka w środku nocy:sorry2::-D właśnie wysłałam go na zakupy za kare:-D:-D:-D
U nas znów pogoda do bani a zapowiadali ze ma byc juz ładnie:wściekła/y: Kurde pewnie grill znów zostanie odwolany a to była dobra okazja by wszyscy sie mogli spotkac. Ostatno próbowalismy zorganizowac wyjscie na balety ale niby nam pasowalo bo Nadia miala zostac z babcia, u jednych znajonych podobnie, ale kolejni juz nie maja z kim małej Nikoli zostawic, no i ta przyjaciólka (co wam pisałam o tym konflikcie) w ciazy wiec tez nie chce isc. No i w sumie nic nie wyszło:-( Jak juz sa dzieci to nic nie jest takie łatwe i proste:no: nawet zgrannie sie w trójke o jednej godzinie na spacer graniczy prawie z cudem:-D
Koncze na razie bo słysze ze Nadia juz spiewa:tak::-)

Eve - baw się dobrze! Nieraz jest tak, że jak nie mam ochoty pójść na wesele, to akurat jest bardzo fajnie:tak:

Avanti, dzięki za gratulacje. Wciąż jeszcze gdy tylko przypomnę sobie, że zdałam, to cieszę się jak dziecko:-D

Kitki - my też wybieramy się dziś na grilla, ekipa ta sama jak u nas dwa tygodnie temu, tylko teraz u kogoś innego - myślę, że będzie fajnie, bo skład już sprawdzony - koleżanki i kolega mojego m z pracy z drugimi połówkami.

Mało ostatnio zaglądam, bo u nas normalnie jakiś dom otwarty się zrobił - non stop ktoś nas odwiedza - pretekstem jest Natalia lub moje prawko lub to i to:-D

Aha i nie pisałam Wam, że w przeddzień examu w ramach odstresowania byliśy w domku letniskowym u narzeczonej mojego brata i paliliśmy ognisko - wiecie jak smakowały ziemniaki pieczone na ognisku? I kiełbaski takie pieczone na zaostrzonych patykach. Nie jadłam takich z 15 lat. Bo teraz to tylko grill i grill i ognisk się już nie pali.

Ostatnia edycja:
reklama
Mirka widze ze jeszcze nie zapomnialas jak uspokoic takiego malucha:-p:-p:-p
Zawsze taka umiejetnosc moze przydac sie przy kolejnym baby:-):-p.
A wlasnie ciekawe ktora z nas zajdzie pierwsza w kolejna ciaze:confused::confused::confused:.

Ale tu dzis pusto:rofl2:
Chyba wszystkie swierdzily ze beda mniej zagladac:-p:confused:
Ewelcia, ja wczoraj wieczorem też się zastanawiałam która z nas pierwsza zajdzie w ciążę:-D

Miroslava nie słyszałam o tym :baffled: eh od solarium :baffled: ja na solarium nie chodzę, mama mnie od małego tak straszyła solarium że omijam szerokim łukiem. Jutro się zapytam koleżanki czy coś słyszała o tym, ona zawsze o wszystkim poinformowana :tak:.
Agusia, ja też nie chodzę na solarium, lubię się poopalać na słoneczku, albo balsamem brązującym, potem skóra tak ładnie się błyszczy, a ja chodzę za moim m i mówię do niego "jestem piękna":-D:-D:-D:-D:-D Mamy z tego niezły ubaw, bo tak zawsze mówi nasz koleżanka:-D

Adi śpi, a ja zaraz zacznę sprzątać, chociaż strasznie brudno nie jest, a jutro wybywamy na urodziny do mojego taty:-)

Miotlica, ja czasami też robię ognisko, bo takie kiełbaski, lekko przypalone i okopcone kojażą i się z dzieciństwem:-) Jako dziecko zawsze miałam spalona kiełbaskę, bo wkładałam ją w płomień, żeby było szybciej:-D

Kitki, no cóż, tak to bywa z naszymi mężulciami:-D Nie znasz dnia ani godziny :-D

avanti, współczuję upału w pracy, kiedyś pracowałam na produkcji ( robiłam nadruki na ciuszkach) i w upale to pot po dupi* płynął:sorry2:

Dziewczyny, czy wasz dzieci też chodzą coraz szybciej spać??? Bo mój Adi chodził o 21, potem o 20 a teraz o 19:30, wczoraj stwierdziłam, że jeszcze trochę, to będzie zasypiał o 16:-D

Do góry