maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
ewelcia86 u mnie pogoda podobna więc nie jestes sama:-)
Eve udanego weselicha:-)
Eve udanego weselicha:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WOW!!! rzadko można spotkac kobiety w takim zawodzie)) jezeli to pasja motoryzacyjna to podziwiam i gratulujeja jestem pracownikiem fizycznym w branży motoryzacyjnej zajmuje się obróbką uszczelki do drzwi samochodów
Ewelcia, ja wczoraj wieczorem też się zastanawiałam która z nas pierwsza zajdzie w ciążęMirka widze ze jeszcze nie zapomnialas jak uspokoic takiego malucha
Zawsze taka umiejetnosc moze przydac sie przy kolejnym baby:-).
A wlasnie ciekawe ktora z nas zajdzie pierwsza w kolejna ciaze.
Ale tu dzis pusto
Chyba wszystkie swierdzily ze beda mniej zagladac
Agusia, ja też nie chodzę na solarium, lubię się poopalać na słoneczku, albo balsamem brązującym, potem skóra tak ładnie się błyszczy, a ja chodzę za moim m i mówię do niego "jestem piękna" Mamy z tego niezły ubaw, bo tak zawsze mówi nasz koleżankaMiroslava nie słyszałam o tym eh od solarium ja na solarium nie chodzę, mama mnie od małego tak straszyła solarium że omijam szerokim łukiem. Jutro się zapytam koleżanki czy coś słyszała o tym, ona zawsze o wszystkim poinformowana .