reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
Przepraszam, że nie zaglądam na razie do Was. Każdą wolną chwilę na razie przeznaczam na odsypianie nocek :-D A chodzę jak neptyk :-D ale za to szczęśliwa :tak:

Pozdrawiam szczególnie nierozpakowane dziewczynki!!! Już niedługo Wasze maluszki będą z Wami. Cierpliwości. To kwestia paru dni... Pewnie łatwo mi to mówić jak Haneczka jest już z nami, wiem. Tymczasem śpijcie ile się da, bo w szpitalu i w domu nocki nieprzespane. O nie... Dziś spałam na 4 tury. Jedna przerwa godzinna, druga 2,5 godziny i druga przerwa 2 godziny. Nawet nie wiem ile razem przespałam...

Tanu, gratuluję i trzymam kciuki za batalię o mleczko. Może pojawić się w kilka dni po porodzie. Spokojnie. Myślę, że warto powalczyć.

Magmil ja już nie wiem czy ona nie chciała źle, pamiętam cały czas jej słowa że nie warto rozmawiać o kimś kto się jeszcze nie urodził i chyba jej tego nie zapomnę jeszcze przez długi czas... . Kiedyś ją lubiłam ale od czasu ślubu to jej nie znoszę :baffled:.
tanu ogromne gratulacje :-)

Witam z wieczorka nadal zapakowana choć całkowicie gotowa do porodu hihihi.
U mnie dzionek minął ok teraz lerzę i odpoczywam brzusio nadal się napina ale co z tego.
Popadam już w paranoję jak nie czuję przez jakiś czas małego to mnie zimne poty oblewają i płaczę i wogóle szkoda gadać ile jeszcze mam czekać na tego małego urwisa.

reklama
Do góry