reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Ej dziewczyny jestem w szoku!! teraz to już tylko patrzeć która będzie kolejna hah.......
Szok normalnie siedze i sie wgapiam w tego posta ze sie urodziła Julitka ( i jeszcze to imie....... ahh przypomne sie ze takie też i my wybraliśmy dla córci)
a szok chyba dlatego ze sie zaczeło... :) hihi

Agusia1987- witam ja też :)

reklama
o matko..... to juz.... ale super ...oj byle dotrwac do 36 tyg...

ja dzisiaj prasowalam, ale za duzo tego jutro reszta rzeczy i pakowanie torby....

boze jak dziecko mi sie rozpycha zastanawiam sie jak ulozony jest teraz....

Witam nowe mamusie .
Dziewczyny przeżyłam szok jest już pierwszy dzidziuś kurde no to lecimy moje drogie mamuśki która będzie nastepna.
Co do tej podusi do łóżeczka to mój Nikoś ma właśnie taką super się sprawdza mały się nie poci na takiej podusi a na normalnych jak śpi z nami to srasznie.

heh....... tylko patrzeć jak marcówki dadzą czadu :) hehehe

btw ogląda któraś M JAK MIŁOŚĆ?? bo mnie normalnie przypadek ciąży kingi doprowadza do białej gorączki....... może dlatego ze ten jej piotruś jest taki idealny..... pfff........ i ten brzuch- niby rodzi już a brzuch ma... ogromną piłke pod samymi piersiami, wg mnie strasznie nienaturalnie ehh......

a w ogóle macie teraz tak ze jesteście bardziej nerwowe, drażliwe, łatwiej sie wkurzacie i ogólnie?? bo ode mnie sie niestety ostatnio każdemu obrywa o wszystko, i potrafie sie głupim serialem wkurzać ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh...............

a Kasiulka witam również :)
Myfa80 ja czytałam ze bezpieczna granica to 37 :) i do tej pory będe zaciskać nóżki a potem niech sie dzieje co chce :)

krlnk, ja przez cały okres ciąży jestem spokojna, naprawdę denerwują mnie tylko niektóre osoby. Przed ciążą to poprostu bez kagańca to do mnie lepiej było nie popdchodzić momentami, hhehehee:-D

Miroslava1979 - to odwrotnie niż ja :) ja byłam dużo spokojniejsza niż teraz :). Nawet mąż mi ostatnio powiedział ze wredna jestem :p i jak tak myśle to ma racje :/ ale to dlatego ze bronie swoje zdania jak wygłodzona lwica kawałka mięsa :/ bo mi sie wydaje ze jak teraz popuszcze to mi sie później każdy będzie w wychowanie małej wtrącał........... ehhh

krlnk hi hi mam podobne zdanie co do Kingi z m jak miłość co Ty :-p ten jej Piotruś ja co chwile pyta jak się czuje, czy ma skurcze itd. ble ble ble :-p a brzuch prawda ma wysoko :-p. Chyba jesteśmy w tym samym wieku, albo jestes rok młodsza, ja mam 21 lat a rocznikowo 22 ale urodziny dopiero w listopadzie ;-)

Witam nowe marcóweczki :-)
modroklejka przepływy robi się tak samo jak zwykłe usg mi bardzo przypomina to badanie serduszka też są takie kolorki niebieski czerwony,wykonuje się je w czasie normalnego usg przez powłoki brzuszne
Od samego początku stawiałam że Sara będzie pierwsza nie wiem czemu:-)teraz to się posypiemy ale ja się jeszcze nie spieszę koniec 37 tc jest ok tak twierdzą lekarze w szpitalu

Dziewczyny jestem w szoku ze "NASZA SARA" ma juz to za soba!!!
Kurde a miala sobie do soboty regulowac dawke fenoterolu.Jak czytalam wiadomosc na nie obecnosciach to jakos dziwnie sie poczulam,tak milo.
A co do M jak milosc mam takie samo zdanie jak wy laski:-):-):-)

reklama
Agusia1987 ja 21 skończyłam w styczniu :) więc w sumie mała różnica wiekowa między nami :) a co do serialu to mnie też wkurzały te ciągłe pytania - i pytanie co robisz - "wije gniazdo i tak tego nie zrozumiesz" - masakraaa

maniulka nowe marcówki witają sie grzecznie :) hehe ja też czekam do 37 tygodnia a poźniej niech sie dzieje......... :)

Do góry