reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

ATsonia no właśnie kurde aż mi żal d ściska bo niemożliwe jest przeczytanie wszystkiego od początku :/:/

Madzik_ to pilnujcie sie, piesek biegający i profilaktycznie zapalone gdzieś światło... ehh... a mężula trza pogonić do roboty i niech kojec stawia :) aa i ja też witam :) hehe

a co do tych klinów to ja już zgłupiałam, pod plecki kocyk a z przodu? a jak sie na przód przeturla??? to co w końcu najlepsze??? aaa i Mordoklejka ile płaciłaś za klin??

Witam Cię Moje Maleństwo ja też nowa :) świeżak od dziś :) hehe

Ostatnia edycja:
reklama
ja też już sama zgłupiałam jak napisałyście o tych klinach.:baffled: Dlatego napisałam co położna mówiła, bo wiadomo co zdanie to osoba..

Ajjjjj....
Dobra ide obejrzeć "Na wspólnej" i "M jak miłosć":tak: dawno już tego nie oglądałam

Moje maleństwo, witaj!!!!

Madzia, ja teżmam psa, ale to mądry pies, w dzień wpuści wszystkich, a wieczorem to szczeka nawet jak ktoś tylko przechodzi koło naszego domu, trzymamy ją w domu, bo nie mamy jeszcze działki ogrodzonej, a nie chcę, żeby pilnowała sąsiadów, tylko nas:-)

Modroklejka, ja miałam robione w szpitalu przepływy krwi w pachwinach i lekarka robiła mi je dopplerem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moje maleństwo - gratki córeczki :) termin też mam na 20 marca :) hehe

Madzik_ ja też własnie na " na wspólnej" zerkam :) hehe

Ja nie kupowalam zadnego klinu,widzialam tu takie ale jakos mnie nie przekonuja,nie wiem czemu.

Madzik no to nie ciekawie jak jacys faceci krecili sie kolo domu,ja to sie boje takich sytuacji bo nigdy nie wiadomo co takim szczeli do glowy.
Ja lece na "barwy szczescia" no a potem "m jak milosc"hehe

A i oczywiscie witam kolejna nowa marcoweczke:-)

Moje Maleństwo witaj na forum :tak:
co do tych klinów to ja nie mam i chyba nie będę kupowała :sorry2:
ja też mykam się kapać później obejżeć M jak Miłość i kolacyjkę robić bo mąż z pracy głodny przyjedzie:tak: a wymysliłam że będę robiła zapiekanki mniam mniam już mi slinka na nie leci ale później zgaga mnie męczy :-p:-D

No to mamy pierwszego dzidziusia:)
Sara 27 urodziła córeczkę. Więcej wiadmości na nieobecnościach.

reklama
Witam wszystkich wieczorową porą ;-). Hi hi już nadrobiłam zaległości z dzisiaj to mogę się trochę rozpisać.

Po pierwsze to witam nowe marcóweczki krlnk i moje maleństwo witam serdecznie i mam nadzieję że będziecie się udzielać ;-).

Ja też się boję jak to będzie po porodzie. Jak to się ułoży z mężem hi hi czy będziemy umieli się zgrać :-p no i w ogóle dużo niepewności mam w głowie, ale pewnie nie potrzebnie :-).

Ja dzisiaj prałam ubranka dla dzidziusia :tak: już teraz rozumiem jak dziewczyny pisały jaka to frajda z prania ubranek ;-) a jutro będę prasować :tak:.

Aaaa teraz zauważyłam że sara już urodziła ;-) mam nadzieję że z dzidzią wszystko dobrze :-) za chwilę zerknę na nieobecności. Oj no to się zaczeło ;-).

Do góry