reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Aj aj! Sara urodziła!!! :-)... a ja też po odstawieniu leków i też ten sam termin... chyba dopakuję już ta kosmetyczkę... ;-):-p

Także witam nowe marcóweczki!!! :)

Ostatnia edycja:
No to kto nastepny hehe.
Firehead chyba kolej na nas:-):-):-)
Moj suwaczek i Twoj pokazuja ze do narodzin zostalo 20 dni:-):-):-)juz sie nie moge doczekac.
a i jeszcze Truda cos wspominala ze ona moze pod koniec tygodnia sie rozdwoic

Mnie też się jakoś zakodowało, że Sara będzie pierwsza i już:-D Ależ jej zazdroszczę, że ma już poród za sobą i Córeczkę obok siebie!!

Firehead- witam również :) i Ewelcia86 bezpieczna granica w waszych przypadkach już przekroczona także czekamy :)

Jak to sie z marcówek lutówki robią ehh :)

Ja też od kiedy pamiętam to myślałam że Sara będzie pierwsza :tak:. Ewelcia i Firehead teraz nadchodzi czas na Was ;-) no i jeszcze Justyna ma termin w podobnym terminie z tego co wiem :tak:. Moze któraś urodzi w walentynki :-D .

miotlica ja również witam Ciebie :)
Agusia1987 ja bym nie chciała rodzić w dzień który już jest na coś zarezerwowany :) np 14 na walentynki :p ten ma mi sie kojarzyć tylko z tym :) a nie :) dziwne nie???

krlnk no w sumie prawda ;-) mam przyjaciółkę która ma urodziny w walentynki i jakoś nigdy jej się to nie podobało :-p w końcu tylko jeden prezent od chłopaka a nie dwa :-p

reklama
14 luty to sie przynajmniej jakos miło kojarzy

moja kolezanka urodziła sie 1 listopada w sw zmarłych-to dopiero dolina....

Do góry