reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
Aj aj! Sara urodziła!!! :-)... a ja też po odstawieniu leków i też ten sam termin... chyba dopakuję już ta kosmetyczkę... ;-):-p

Także witam nowe marcóweczki!!! :)

Ostatnia edycja:
No to kto nastepny hehe.
Firehead chyba kolej na nas:-):-):-)
Moj suwaczek i Twoj pokazuja ze do narodzin zostalo 20 dni:-):-):-)juz sie nie moge doczekac.
a i jeszcze Truda cos wspominala ze ona moze pod koniec tygodnia sie rozdwoic

Mnie też się jakoś zakodowało, że Sara będzie pierwsza i już:-D Ależ jej zazdroszczę, że ma już poród za sobą i Córeczkę obok siebie!!

Firehead- witam również :) i Ewelcia86 bezpieczna granica w waszych przypadkach już przekroczona także czekamy :)

Jak to sie z marcówek lutówki robią ehh :)

Ja też od kiedy pamiętam to myślałam że Sara będzie pierwsza :tak:. Ewelcia i Firehead teraz nadchodzi czas na Was ;-) no i jeszcze Justyna ma termin w podobnym terminie z tego co wiem :tak:. Moze któraś urodzi w walentynki :-D .

miotlica ja również witam Ciebie :)
Agusia1987 ja bym nie chciała rodzić w dzień który już jest na coś zarezerwowany :) np 14 na walentynki :p ten ma mi sie kojarzyć tylko z tym :) a nie :) dziwne nie???

krlnk no w sumie prawda ;-) mam przyjaciółkę która ma urodziny w walentynki i jakoś nigdy jej się to nie podobało :-p w końcu tylko jeden prezent od chłopaka a nie dwa :-p

reklama
14 luty to sie przynajmniej jakos miło kojarzy

moja kolezanka urodziła sie 1 listopada w sw zmarłych-to dopiero dolina....

Do góry