Witam!
Volcana jak dobrze ze sie odezwalas,kurde dziewczyny maja racje ze coraz wiecej jest nas ktorym cos dokucza.Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok i dasz rade donosic nawet i do 38tyg:-)
Modroklejak moze to efekt zatrzymania wody.Ja tez duzo pije i puchne ale w przeciwienstwie do Ciebie latam co chwile na siku.
M*R masz racje pilam lucozade:-)wypilam bez problemu bo ja czasami ja pilam przed ciaza.Szkoda ze mi nie dali cytrynowej,jest lepsza od pomaranczowej hehe:-)
Dziewczyny lucozada to taki napoj energetyczny i musialam wypic 400ml w ciagu 5min,jak dla mnie to byl pryszcz.
bylismy juz w szpitalu o 8.
Pielegniarka pobrala mi krew i kazala isc na poczekalnie ogladac tv wypic lucozade i przyjsc znow za 2godz.
Wiec ide z m za 2godz ale juz inna pielegniarka mnie zawolala (bo tamta nie miala czasu)no i ta szukala zyly i nie mogla znalesc wiec gdzies poszla i nie wrocila
Za to przyszedl "MURZYN!!!" zlapal mnie za reke wbil mi cala igle w reke(ale nie na zgieciu tylko nisko)myslam ze sie ze***m
delikatny to on wcale nie byl
wzial 3probowki krwi,poczym wrocila pielegniara jedna probowke wrzucila do kosza bo za duzo bylo
Potem posluchalysmy serduszka,pogadalam z nia troszke i wszystko jest ok:-).
ZDRAPKE widzialam jak lazila po korytarzu ale naklejki nie miala juz.
WYNIKI ZA 2TYGODNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasiulka widzisz mialam racje.
Dziewczyny widzialam takie malusie dzidzie zaraz po porodzie sa BOSKIE,a jak fajnie placza.:-)
Widzialam tez takie jedno i dwu dniowe super!!!:-)
Sale sa fajne 4i5osobowe ale kazde lozko przedzielone jest kotara.
tak wiec jak ktoras by chciala i mogla to szybki sexik z mezusiem hehe