reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Kaczuszka tez o Tobie pomyślalam jak dzis spojrzalam na suwaczek:)

Jejku 3 tygodnie!

Rozmawialam z gin o tym sexie i powiedziala, że oni zazwyczaj odradzaja sex na 6 tyg przed porodem, zeby uniknac nowych bakterii, ktore moga powodowac jakies stany zapalne. Jedynie robia wyjatek jak juz jest po terminie ze wzgledu na naturalne przyspieszenie porodu.
Przyznam, ze nie bardzo wiem co w takiej sytuacji robic:(

Witam:happy:

Ja dzisiaj w bardzo dobrym humorku :-D Moj D tak fajnie mnie obudzil:-D no ale juz mnie zostawil i do pracy pojechal..

mi zostalo 20 dni i zadnych takich skurczy nie mam o ktorych co niektore z Was pisza:-( Cos czuje ze u mnie to zacznie sie wszystko bardzo nie spodziewanie..:szok: choc kto wie roznie to bywa;-)

Milego dnia wszystkim nierozpakowanym i rozpakowanym mamusia :happy::happy::happy:

Czesc Dziewczyny, ja również melduję się ze jestem jeszcze 2 w 1.

U mnie z brzuchem jest różnie...serio!!! raz jest już zupełnie nisko i myśle sobie, to już napewno to-opadł mi brzuch, nie piecze mnie zgaga i moge super oddychać, a nstępnego Mały jest tak wysoko!!! zgaga piecze cały dzień i tchu nie moę złapać...:confused:

Jeśli chodzi o skurcze....hmmm....mam takie twardnienie brzucha tzw stawianie sie macicy, ale to nie boli...

Co jakiś czas zdarza mi sie taki bolesny skurcz...jakby kolka jelitowa....ale to pojedyncze przypadki wiec sie nie przejmuje ;-)

Remont trwa!!!kupiłam w końcu całe AGD-do środy wszystko powinno być zobione, wiec zaczynam sprzątać-JUPIIIIII!!!!!!

mnie w nocy znowu bolał bardzo brzuch ale gin mi powiedziała ze na skurcze jeszcze do środy mam brać no-spe.... dopiero jak zostaną równo 2 tygodnie mogę odstawić.. tak więc na razie się stosujemy:)

hej wam. Ja miałam malo ciekawą noc bolał mnie brzuch z prawej strony taki bol podobny do skurczu :(( albo nerwobolu eghhh te dolegliwości a potem w pachwinach tak, ze się ruszyc nie mogłam. Wogle jestem dziś wkurzona wszystko jest nie tak jak powinno i takie tam - mam problemy z matką i jej bezdusznoscią i tępotą

mam problemy z matką i jej bezdusznoscią i tępotą
podziel wszystko przez 10!!! sama widzę po sobie jak sie dłuzej zastawnowie to widzę że jeszcze rok temu to bym o pewne rzeczy nawet nie zrobiła awantury i pewnie w ogóle nie zwróciła na nie uwagi.. nei wiem jakie masz relacje z mamą ... ale w końcu po 8 miesiacach!!!!:szok: zrozumiałam ze moja dla mnie źle nie chce

Magmil dzięi za odpowiedź odnośnie tego zapalenia płuc.. Ja najbardziej się boję że wody się zaczną saczyć a ja tego nie zauważę:-(
Ola przepraszam bo pomyliłam Cię z Magmil i myslałam że to Ty miałaś dziecinkę z zapaleniem płucek, dlatego do Ciebie wtedy to w poście adresowałam:baffled: sorki.

A ja dziś miałam juz 2 mega potężne skurcze:szok:bolało że szok:eek: lekarz powiedział ze to normalne:baffled:
Poza tym przyjeżdża mój tata z bratem i będą robić barierke na schodach i inne rzeczy.. Wczoraj wybrałam się też z męzem na zakupy, kupilismy karnisze na dół domu i zapłaciliśmy 1300 zł:baffled: boże gdzie te pieniądze uciekają.. Porażka..

A dziś rano mama mnie uszczęśliwiła normalnie bo dostaliśmy całkiem pokaźną sumkę dla przyszłego wnusia:szok::-D

Madzik, nie ma sprawy:) Myślę jednak, ze damy rade odróżnic saczace sie wody. Jestem dobrej mysli.
A ja skurczy jak nie mialam tak nie mam. Boli mnie co jakis czas jak na okres, czasami twardnieje brzuch jak chodze (ale bezbolesnie).

reklama
zła jestem na nią i juz... nie wiem czemu jest taka uparta chodzi o meldunek dla mojego poniewaz musi sie zarejestrowac w U pracy, zeby miec ubezpieczenie. Jak wam pisalam choruje na astmę leki mu sie kończą a ja umieram ze strachu o jego zdrowie i zycie :(( poniewaz nawet do lekarza nie moze iśc :(( Od czasu przeprowadzki tutaj moja matka moja siostra mama zrobiuły się jakies dziwne :( teraz mają się chyba za wielmożne państwo a ja nie mam nic do powiedzenia. Nie mam zamiaru siedziec cicho w konciku i znosić to wszystko. Jest mi tym bardziej b przykro bo gdyby sytuacja byla odwrotna z meludonkiem moim u niego nie było, by zadnego problemu :(.

Do góry