reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Mordoklejka to daj znac co u CIebie.

Maniulka to Ty mimo terminu na koniec marca zaraz bedziesz miala swojego dzidziusia:) Dobrze, ze wyglada juz na donoszone:) Zycze powodzenia i daj znac jak cos bedziesz wiedziala.

Vinniki koszt rzeczywiscie nieduzy. Słuszny wybór:)

reklama
Dziewczyny nie orientujecie się jak się robi na suwaczek.pl suwak z własnymi fotkami zamiast ich tła??? widzialam to u wielu osob jedną pytałam, ale jej robiła jakas koleżanka i ona nie wie <bezradny>

Dziewczyny, ja tak patrzę na ten mój suwaczek i on pokazuje że za 6 dni mam termin - to dlaczego brak wyraźnych znaków zbliżającego się porodu??:dry:
A tak na poważnie, coś czuję, że mogę przenosić :-(

Eve, tak jak pisałam z Lailą na "dolegliwościach" - nie musi ich być... wszystko może pojawić ię w dniu samego porodu
Nika81, tam jest opcja wyboru zdjęcia, chyba w 3 kroku tworzenia suwaczka

Witam:-)
Ja już po porannej wizycie jak na razie do jutra w domu,miałam ktg skurczy brak, tętno piękne,w badaniu bez zmian 3,5 cm rozwarcia jak ginka usłyszała że mąż dzisiaj przyjedzie to zastanawiała się czy badać czy dać chłopu się popisać ale w końcu zbadała ;-)zaleciła mi sex od wieczora do rana ja sie smiałam że mąż jak był na swięta to mnnie tknąć nie chciał bo się bał że małej zaszkodzi oczywiscie smiała się bo to bzdura a chłop się sam nakręcił negatywnie i dzisiaj stwierdziłą że jak nie będzie chciał to ma dzwonić do niej ona mu powie że to zalecenie lekarza :-D:-D:-Dwiec od jutra mnie niema mam juz skierowanie do szpitala a jak wróce to już z małą,wizyty wyznaczonej już niemam tylko mam zadzwonic jak już urodzę i się pochwalić ona ma nadzieje że będę miała owocny weekend i sie rozpakuje.A i wszystko wskazuje na 39 tc macica,wielkosc dzidzi i inne rzeczy :tak:
Hehehhe, fajną masz ginkę, super babka:-D

hmm Vinniki ja tez ostatnio mam sennne dni strasznie, szczegolnie w ciągu dnia:-( moze to taki tydzień ciąży? a brzuch mi urósł i to sporo, taka piłka mimo że mam szerokie biodra:szok:
Mirka to jak Cie lekarz bada? ale gdzies czytałam na necie ze niby sporo lekarzy po połowie ciąży nie bada już ginekologicznie. Mój bada a czemu to nie wiem:tak:\
Dziś mam wizytę, ciekawa jestem jak moja szyjka:tak:
Maniulka no to fajnie że dzidzia spora ito, mąż już Ci napewno nei odmówi;-)

A ja dziś przeżywałam horror w nocy- w ciągu 6 godzin wstałam 8 razy siku:crazy::no: wyobrażacie sobie? ale o dziwo wracałam na łózio i dalej szłam spac:-D prawie jak lunatyk..
A jaki sen dziś miałam? śniło mi się ze nasz maluch się przez cesarskie cięcie urodził a wiecie jak?? Moja klatka piersiowa aż do pasa leżała na jakimś stole i Pani doktor otwierała ją jak muszlę na pół i wyjmowała tak dzieci:szok: kilka takich sród piersi leżało. Ale nie wiem czemy ale ja byłam cała i na to patrzyłam:-D boże jakie sny mam- moze to wyobraźnia dziecka tak mi płata figle??

Ja też ostatnio więcej śpię, zresztą niedawno wstała, spałam jakieś 2 godzinki. Dzisiaj o dziwo nawet w nocy spałam jak zabita, tylko raz siusiu, a to naprawde w moim wypadku sukces:-)
Mi ostatnio się śniło, ze obudziłam się, a mój mąż ciągnie mojego cyca, spija sobie mleczko, a ja na niego, ze to przecież dla synka, a on miał taką minkę, jakby miał się zaraz popłakać:-D

Madzik, mój ginek ogląda mi nogi, czy nie ma obrzęków maca brzuszek i słucha tętna malego i na tym koniec, a jutro ide do niego na KTG i to już chyba bedzie ostatnia wizyta, bo on idzie na urlop, no chyba że się przeterminuje, to wtedy może się jeszcze z nim spotkam:tak:

Schabowe zrobiłam, ziemniaczki już obrane, za 45 min. je włącze, bo mąż około 17:30 będzie w domku.
Modroklejka, powodzenia u gina!
EVE ale Ci malutko zostało jejku:tak:

A dziewczyny nie wiecie, co tam u Justiny i kiedy wraca do domku?

reklama
Do góry