reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Witajcie ja już po obiadku tak długo dziś spałam że teraz głowa mnie boli a może to ta pogoda bo u nas pada.
Całą noc śnił mi się poród co zasnęłam na nowo to to samo, zaczynam przeżywać i myśleć częściej a wczoraj miałam taki dzień paskudny mały był niegrzeczny nic się nie słuchał aż się popłakałam no nie mam siły . Dziś trochę ogarnęłam posprzątałam ale brzusio zaczął się bulwersować i napinać więc siedzimy i odpoczywamy.

reklama
hmm Vinniki ja tez ostatnio mam sennne dni strasznie, szczegolnie w ciągu dnia:-( moze to taki tydzień ciąży? a brzuch mi urósł i to sporo, taka piłka mimo że mam szerokie biodra:szok:
Mirka to jak Cie lekarz bada? ale gdzies czytałam na necie ze niby sporo lekarzy po połowie ciąży nie bada już ginekologicznie. Mój bada a czemu to nie wiem:tak:\
Dziś mam wizytę, ciekawa jestem jak moja szyjka:tak:
Maniulka no to fajnie że dzidzia spora ito, mąż już Ci napewno nei odmówi;-)

A ja dziś przeżywałam horror w nocy- w ciągu 6 godzin wstałam 8 razy siku:crazy::no: wyobrażacie sobie? ale o dziwo wracałam na łózio i dalej szłam spac:-D prawie jak lunatyk..
A jaki sen dziś miałam? śniło mi się ze nasz maluch się przez cesarskie cięcie urodził a wiecie jak?? Moja klatka piersiowa aż do pasa leżała na jakimś stole i Pani doktor otwierała ją jak muszlę na pół i wyjmowała tak dzieci:szok: kilka takich sród piersi leżało. Ale nie wiem czemy ale ja byłam cała i na to patrzyłam:-D boże jakie sny mam- moze to wyobraźnia dziecka tak mi płata figle??

Maniulka mam nadzieje ze uda Ci sie meza namowic na male przyjemnosci hehe.
Super ze mala taka duza i juz na dniach ja zobaczysz:-)
Kurde mnie sie nic nie chce maly spi(pewnie zaraz wstanie),ogarnelam troszke w domku wstawilam fotki na zamkniety i siedze nie mam pomyslu:crazy: na nic.

Ja mimo to ze nie jestem juz w ciazy jakos wydaje mi sie ze tez czesto latam na siku.

Vinniki nie duzy ten koszt porodu w prywatnej klinice,oby wszystko bylo ok.

No to ktora nastepna do nas dolaczy???

Vinniki koszt naprawdę nie duży super że tak się udało ci załatwić :-)
madzik_ normalne senne koszmarki ale i mi snią się teraz jakies głupoty non stop
Moje maleństwo ja dwa tygodnie temu tez robiłam włoski samopoczucie bez odrostów bezcenne ciesze się że zdążyłam przed tymi moimi szpitalami bo zawsze to ludziom można się pokazać :tak:
ewelcia86 super że udaje ci się chociaż na chwile odsapnąć:-)a tą następną mogę być już teraz,mąż w domu a za długo pewnie tez nie posiedzi z tego co wiem może miesiąc więc przyda się jak już dzidzia będzie w domu więc nie mogę teraz tak bezczynnie leżeć w szpitalu i czekać niech już wychodzi żeby i tatus zdążył się córeczką nacieszyć :-)

Miotlica powodzenia jutro u lekarza.
Maniulka wygląda na to, że szykujesz sie jako kolejna mama;-). Mam nadzieje,że uda Ci się męża dzisiaj namówić na małe co nie co:-D No i fajnie, że mała już na 39 tc wygląda. Powodzenia i 3mamy kciuki!!!

Jeśli chodzi o sny, to też mam jakieś dziwne ostatnio. :szok:

Ja byłam dzisiaj na zakupkach, a zaraz muszę się brać za obiadek. Nie za bardzo mi się chce, ale trzeba.

Maniulka to nic tylko działać :tak:
Napisz jeszcze proszę czy dobrze zrozumiałam to do szpitala masz jechać nawet jak nie będziesz miała skurczy.Będziesz miała poród wywoływany.
Pytam bo się zastanawiam czy jak pójdę we wtorek do gina czy on by mógł dać już skierowanie do szpitala ???
Czy będzie czekał do 40 tc i dopiero wtedy?:confused::confused::confused:

reklama
a mnie tam boli brzuch bole @ mam codziennie juz i ledwo to znosze, a co będzie na porod całkiem osiwieje z bolu chyba:sorry2::dry::zawstydzona/y::szok:

boje sie ciekawe jak tym zapanuje wszystkim jak przyjdzie czas skoro ja juz panikuje :baffled:

Do góry