reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Straszny perypetie miała ta lutóweczka...ech, ja ginekologicznie nie byłam badana od listopada...jutro mam wizytę, ale chyba tylko KTG....

Miroslava, nie wiem, czy to normalne, że tak długo Cię nie badano? Z tego, co wiem, lekarz powinien badać ginekologicznie na każdej wizycie (średnio raz na 3-4 tyg.).
Mnie przynajmniej tak bada...
Ja dziś po wizycie. Wyniki ok, szyjka zamknięta, ktg nie wykazało nic niepokojącego. Ufff....

reklama
Miroslava ja ginekologicznie bylam badana w pl na pocztku ciazy. Tutaj ani razu:confused: bo oni badaja tylko wtedy kiedy uwazaja ze jest to konieczne. usg jest polowkowe czyli w polowie ciazy i na tym koniec:baffled: a tak to tylko rozmawiaja i badaja macajac itp. no ale staram sie nie martwic bo wszystkie tutaj kobiety tak przechodza ciaze i jak narazie nie slyszalam o jakis wielkich pomylkach;-) no coz takie maja tutaj metody:blink:

Ja dzis chyba poloze sobie farbe na wlosy bo juz mam straszne odrosty tyle ze cos mi sie nie chce:-D:-D:-D wiec jeszcze poczekam moze do wieczora ;-)

Moje maleństwo ja też mam już farbę kupioną, ale nie mam jakoś ochoty z jej nakładaniem:-( Muszę się jakoś zmobilizować:tak:

Ja farbę nałożę sobie chyba po porodzie ;-) tak na wieczór po karmieniu małej (o ile będę karmić piersią) bo nie chcę pod koniec ciąży takich zapachów wciągać. Ja mam dzisiaj taki humor do kitu :crazy: spało mi się tak sobie, co chwilę się przebudzałam, a jak wstałam o 4 to już zasnąć nie mogłam :baffled:.

Teraz sobie ją sprawdziłam w google i chyba jednak się skuszę. Może zmiana (o trochę)koloru włosów poprawiłaby mi humor, bo ostatnio jakoś tak fe się czuję :-p.

Agusia poza tym wydaje mi sie ze jakbys chciala zafarbowac jak juz bedzie dzidzia to wlosy i tak beda smierdziec farba (jednak od razu ten zapach nie mija) a to bardziej mogloby jej zaszkodzic niz jak jestes w ciazy ;-)

Moje malenstwo chyba jednak mnie przekonałaś :-p jak tak patrzę w lustro to moje stare pasemka już mają taki dziwny kolor :-p. Tak fajnie by było zobaczyć jakiś ładny żywy kolorek na włoskach ;-) a tak w ogóle to zawsze jak farbuję włoski to wydają się jakby zdrowsze :-p:-p jutro pójdę po farbę ;-) tylko muszę się nad kolorem zastanowić ;-)

reklama
Ja już włoski zafarbowałam żeby później dzidzi nie smrodzić... jednak lepiej dmuchać na zimne...
coś dzisiaj mnie wzieło na porządki..umyłam podłogi :) i posprzątałam cały domek, jeszcze tylko łazienka...
brzuszek troche boli..a na 16 mam wizytę u lekarza..ciekawe co powie..
coś mnie tylko stopy swędzą dzisiaj.. a ostatnio uderzyłam sie przuszkiem w ladę w kuchni i wczoraj dopiero zaczęło mnie boleć w tym miejscu... mam nadzieję że to nic poważnego.. śpi mi się super.. tylko już nogi odmawiają posłuszeństwa bo wyglądają jak serdelki :)

ale już prawie koniec :)

Do góry