chciałabym już naprawdęOla cos czuje,ze Ty bedziesz nastepna:-):-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
muszę przeczytać ten opis - ale że też Wy macie czas jeszcze lutówki podczytywać, ja czasem nie nadążam marca czytać ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chciałabym już naprawdęOla cos czuje,ze Ty bedziesz nastepna:-):-)
widzisz nefka...a ja własnie odwrotnie...im wiecej wiem tym bardziej spokojna jestem...dlatego czytam opisy, ogladam filmiki, z cesarek tez....i jakos mnie to nie przeraza, a wrecz uspokaja....moze dlatego ze im wiecej wiem, tym wiecej jestem przygotowana na wszelkie niespodzanki....brak postepu, kleszcze czy proznociag, cesarke czy przebijanie pecherza płodowego...wiem jak wyglada łozysko i jak sie szyje krocze...
oczywiscie nie zdaje sobie sprawy z bolu, ale nawet najbardziej krzyczace mamy na filmach jakos mnie nie przerziły....
mam nadzieje ze bedzie ok...co wiecej-wiem ze bedzie ok-jestem mega pozytywnie nastawiona i musze dac rade....juz kiedys pisałam-bede zawiedziona jesli bede musiała miec cesarke
dowiedzialam sie ze w Radomiu rodzi sie maluchy przy ulozeniu posladkowym naturalnie....jesli to druga ciaza...przerazilam sie tym....