reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Cześć Laseczki-piłeczki:-D

Ja już z rana posprzatałam, zostało mi tylko obrać ziemniaki na obiad i przygotować surówkę( chyba utrę marchewkę):-)
Wiecie wszyscy się mnie już pytają kiedy urodzę, a jak mówię na kiedy mam termin to wszyscy mi mówią, no to możesz już zaraz rodzić, a ja tego jeszcze wogóle nie czuję:szok::-D

reklama
Miroslava

Ty to działasz jak torpeda, ja się dopiero z łóżka zwlekłam. Znów ciężka była ta noc, ciężka. Co do mojej wagi to też jakby stanęła na 66,5 już od tygodnia. Wczoraj zauważyłam jakby minimalnie opadł mi brzuchol. Poza tym nie czuję niczego nadzwyczajnego. Wizytę mam w piatek zobaczymy co powie gin.

Moje maleństwo, ja mam prawie tyle samo kg na plusie co Ty :baffled: ale jeszcze miesiąc i schudniemy :-D a w ostatnim miesiącu podobno nie powinno się przytyć...ja już zauważyłam że mam mniejszy apetyt niż np. tydzień temu...

boże, boże już nie mam siły chyba zaraz eksploduję.

Napuchłam jak balon
, dopadłam mnie grypa i mam

wielką opryszczkę na wargach
. a miednica to mnie tak

boli, że nawet siedziec nie mogę i jeszcze ta

:-(bezsennośc.......

Witam z rana:-) Nawet udało mi się przespać noc, sukces:-D Uciekam zaraz do koleżanki na ploteczki, a co, muszę wykorzystac te ostatnie "wolne" dni;-) A może i tygodnie, hihih, w moim przypadku to pewnie jeszcze tygodnie;-)

A mi dzis wyjatkowo dobrze sie spalo. Zasnelam kolo 23 na lewym boku i o 6.30 obudzilam sie tez na lewym boku. Wyglada na to, ze cala noc tak przespalam bo mialam poduszke pod brzuchem w takim samym ulozeniu (poduszkaapod brzuch to naprawde fajny wynalazek:)

Co do tycia w 9 m-cu to ja niestety caly czas przybieram na wadze. I apetytu nie trace:(

reklama
Ja jak narazie też nie straciłam apetytu, jem tyle samo i wogóle jakoś na zachcianki mi się czasami zbiera( a wcześniej tego nie miałam ):tak: Brzuchol nadal mam wysoko, i zgaga mnie od wczoraj pali, ale co tam 15 dni do terminu, dam radę :-)

Do góry