reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
kasiulka super ze znasz konkretna date porodu,teraz smialo mozesz odliczac dni:-)
volcan wszystko bedzie ok.trzymam kciuki:-).

a ja zaliczylam pierwsze wyjscie z synkiem nadwor,takie 7min:-),jutro pewnie tez wyjdziemy jak nie bedzie wialo:-)maluch po spacerze sie rozruszal i nie spi tylko sie usmiecha i rozglada:happy:

Volcan trzymaj sie, KasiulLka to teraz tylko pozostalo czekac:-),waga fajniutka wiec wszystko do przodu:-).
Ja polezalam,filmik obejrzalam,a teraz ide dopakowac skarpety do torby...znajac mnie to mi w szpitalu nogi zmarzna:sorry2::-D.
Z drugim dzieciaczkiem nie jest zle ..tylko te obowiazki nieraz czlowieka przerastaja.Mam dylemat z tym przedszkolem ale tak bardzo boje sie tego szykowania niemowlaka z rana (zima czy lato)bo trzeba bedzie starsze odprowadzic do "przechowalni"i to przemawia za pozostaniem jeszcze w domu...plus jeszcze jest problem taki ze ona spi w mi w ciagu dnia a w przedszkolu nie ma drzemek,a wielki minuch to to ze raz zdazy na nocnik a nieraz nie:baffled:.Kazdy mnie straszy ze starsze dziecko sie cofa przy niemowlaku (smoczka zacznie wolac, zechce od nowa pampersow bo przeciez braciszek ma..).Pozyjemy zobaczymy.Nie boje sie tak porodu jak tego co bedzie pozniej w domu z dwojka dzieci.Wylalam zolc-ale lepiej mi teraz.

KasiuLLka wiadomości super. Już za 9 dni będziesz miała dzidzę przy sobie. Waga dzidzi też fajna:tak:. Ja w poniediałek 2.03 idę do lekarza, będzie mi sprawdzał położenie didzi. Jak nadal będzie pośladkowe, to wtedy też będę miała ustalony termin cc.

Volcan, więc oszczędzaj się i leż jak najlepiej. Wszystko będzie dobrze.

Ewelcia fajnie, że macie pierwsz spacerek za sobą i że mały zadowolony;-)

Hej mamuśki czytam was od rana ale dopiero teraz mam wolną chwilkę .Skończyłam prasowanie mam już wszystko swoje ciuszki do szpitala też poprasowane ale nie chce mi się już pakować . Kasiullka wspaniale że wiesz już kiedy dzidzia będzie z wami ja też bym chciała cc ale cóż jak trzeba sn to trudno.Nie chce mi się lerzeć bo plecy mnie bolą a też mam w domku 3 latka więc wieccie jak to jest . Diewczyny chyba dopada mnie jakieś przerażenie tak łatwo mały potrafi mnie wyprowadzić z równowagi a przyznam że raczej jest to trudne bo mam do niego dużo cierpliwości, wszystko mnie denerwuje brzusio twardy i jeszcze ta paskudna pogoda idzie się wykończyć oby jeszcze roszkę

Kasiulka - ale masz fajnie - z Dzidzią wszystko OK, można spokojnie zacząć odliczanie:-)
Tym bardziej jestem ciekawa, co mi powie ginek w piątek... - może też już ustali termin cc?

Ewelcia - a Ty już spacerujesz z synkiem - Szczęściaro!

Volcan, trzymaj się, leż, już naprawdę niewiele zostało!
Kasiulka, no to faktycznie, teraz to tylko odliczać!
Trzymajcie się Marcówki, uciekam spać.

reklama
Do góry