reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Maleństwo mysle ze nie dojdziesz teraz terminu. Pewnie najbardziej zbliżony jest ten pierwszy bo pozniej wyliczenia terminu zależą od różnych wymiarów dziecka a z tym wiadomo jest różnie. Ja bym sie nastawiała ma jakiś 10 marca.

Mam nadzieje ze juz bede mogla zasnąć bo czasami jak sie w nocy rozbudzę to moge tak lezec i nic.
I do tego mam jeszcze zgagę!

Jezeli bylby to jednak ten pierwszy termin to zostalo mi tylko 13 dni :-D
Fajniutko byloby bo juz poprostu niemoge sie doczekac:yes: he he

reklama
EVE wiesz co ja mam cos podobnego od wczoraj. Troche mi niedobrze (takie mdłosci), troche kreci mi sie w glowie, mam niewielkie rozwolnienie i nie bardzo wiem co to może byc. Nie jadłam nic takiego co mogloby to spowodowac.
Moze ktoras z Was ma jakis pomysl?

EVE wiesz co ja mam cos podobnego od wczoraj. Troche mi niedobrze (takie mdłosci), troche kreci mi sie w glowie, mam niewielkie rozwolnienie i nie bardzo wiem co to może byc. Nie jadłam nic takiego co mogloby to spowodowac.
Moze ktoras z Was ma jakis pomysl?

Ja ostatnio mdlosci to mialam na poczatku ciazy..:baffled: (jak sobie przypomne..strasznie sie czulam). a rozwolnienie czasem mam ale nawet nie wiem od czego:zawstydzona/y: wogole ostatnio cos czesto witam w toalecie po to drugie..:zawstydzona/y: :tak: :-D

Hej dziewczynki,
ja dzisiaj nockę przespałam w miarę dobrze. Dzidziuś mój jakiś spokojniejszy dzisiaj, nie wiem może przez pogodę, bo na dworze deszczowo i szaro. Mnie troche głowa boli-pewie też od pogody.

Mamusia mam nadzieję, że dziewczynkom choróbsko szybko przejdzie.

EVE81, magmil mam również nadzieje, że Wam te mdłości i wymioty szybko przejdą.

Życzę miłej niedzieli dla Was.

EVE a moze dzidzius uciska ci na cos wkoncu jest juz duzy i malo ma miejsca ;)

też mam to na względzie, choć jak ostatnio powiedziałam lekarzowi, że miewam mdłości kazał powtórzyć mi próby wątrobowe (ostatnio wyszły ok). Wczoraj własnie miałam badanie krwi, zobaczymy. Ale raczej stawiam albo na lekkie zatrucie, przeziębienie, bądź na dzidzię :-)

Caro81
dziś już nie odczuwam mdłości, ale obudziałam się z bólem głowy :-(

Witam:-)
Pogoda u nas wstrętna leje się z dachów,jeszcze w nocy padał snieg i było pięknie i biało a teraz chlapa na całego:wściekła/y:
Co do prezentów przy synu dalismy pielęgniarką mały kosz 2 rodzaje kawy,herbata,bombonierka,czekoladki itp.nasz syn leżał na intensywnej 35 dni byłam im wdzięczna za opiekę do której nie miałam zastrzeżeń,nawet po cichu pozwoliły dziadkom zobaczyć wnuka wprawdzie z daleka ale zawsze,widziałam tez z jaką czułoscią podchodzą do dzieciaczków a nawet jak poprosiłam to mi badania do labolatorium zrobiły i zaniosły bez skierowania ;-)były super mnie duzo to nie kosztowało a miły gest,gdyby mi teraz cos takiego sie powtórzyło zrobiła bym to samo ale w normalnych warunkach nie będe nic dawać
magmil EVE81 a może to grypa jelitowo żełądkowa :tak:
Zauważyłam że od 3 dni niema VOLCAN po tych perypetiach skurczowych może w szpitalu jest czy jak

reklama
ja tak jak ola - lekarzowi nie daję "prezentów" - w końcu chodzę prywatnie, a nie za nic...
położnej - płacę, bo po przejściach przy 1 porodzie nie wyobrażam sobie być bez własnej położnej. W szpitalu byłam przez dobę jedyną rodzącą - a gdyby nie mąż pewnie przeleżałabym cały poród sama, a teraz kiedy ok 10 porodów dziennie, to położne na dyżurze się dwoją i troją...

EVE - ja wymioty jak na początku ciąży miałam jakieś 2 tygodnie temu... masakra, ale po ok tygodniu przeszły - może maluszek się przekręcił i uciska

dzisiaj mam gości przyjadą na kawkę i sanki dla dzieciaczków więc teraz zmykam poleżeć

coś VOLCAN znów zniknęła ...:confused:

Do góry