reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Hej dziewczynki:-)

Piszecie o prezentach dla lekarza i polorznej u mnie niestety prezent to standard nawet okreslona wartosc prezentu jest wszytskim znana :baffled::baffled::baffled: dla mnie masakra ale co ja moge...
nie mam dzisiaj niestety weny do pisania uciekam do lozeczka buzialki i milego week :-):-):-)

reklama
Ja też sobie prezenty odpuszczę.. bo co można dać lekarzowi który za każdą wizytę bierze średnio 100 zł, a teraz będzie co tydzień wizyta?? hehe ale jako lekarz jest wart tej kasy..

mi też sie nic nie chciało dzisiaj.. miałam rozłożyć już łóżeczko ale pisałam do męża a on odpisał że mam zostawić tą przyjemność ojcu dziecka, więc odpuściłam..

narazie Maksiu nie będzie miał swojego pokoiku, bo i tak najwygodniej bedzie nam i jemu u nas w łóżku :)

jestem padnięta..moja siostra przywiozła mi swojego synka na ferie.. ma 9 lat... mój jasio ma 7 i tylko możecie sobie wyobrazić co ja mam w domku (adaś+jaś = bomba atomowa)

papa miłego wieczoru

Moje malenstwo skoro mieli by się obrazić to lepiej nie ryzykować ;-) słowami też można ładnie podziękować :-)

emil_e30 chyba wiem co masz teraz w domku.... ja od wczoraj mam u siebie mojego 9 letniego brata (tak tak brata:-)) i oczywiście z moim synkiem tworzą super drużynę! Ale w sumie nie jest najgorzej, najważniejsze że Michaś zadowolony że ma kompana do zabawy...bo zanim się z Lenką pobawi jeszcze trochę czasu minie;-) Pozdrawiam!

Moi chłopcy też się świetnie bawią..na podwórku.. :) hehe ważne, że są kumplami..a o wyprawiają razem w szkole :) hehehe

a ja myślałam że będę dzisiaj rodzić tak się na nich zdenerwowałam.. ale już idą spać..

Oj moi chyba jeszcze troszkę pobuszują, bo dziś jest święto lasu i mogą szaleć do upadłego- obawiam się że jeszcze jakieś 2 godz.pociągną:-) Ale za to jutro dłużej pośpią.

Widzę że większość nic nie daje .Ja w sumie tez jestem tego zdania w końcu to ich praca tylko że jakbym naprawde trafiła na położną z powołania dla której nie będzie przeszkoda dobrze się mną zająć to może jakąś dobra kawę kupię niech sobie kobiety wypiją w pracy .
Absolutnie nie jestem za nagradzaniem nikogo w formie pieniędzy itp rzeczy
Ja dziś odprawiałam urodzinki (które spędziłam w szpitalu).
Goście już poszli a ja jestem padnięta .
Zaraz lecę do wyrka dobrej nocki życzę :tak::tak::tak:

jestem padnięta..moja siostra przywiozła mi swojego synka na ferie.. ma 9 lat... mój jasio ma 7 i tylko możecie sobie wyobrazić co ja mam w domku (adaś+jaś = bomba atomowa)

papa miłego wieczoru
A ja mam tak na co dzień:tak: - moich dwóch łobuziaków ;-)- broją strasznie i kłócą się :szok:- ale na szczęście potrafią też dużo pomóc w miarę potrzeby :-)

hej!
ale jestem zmeczona,zaraz lece pod prysznic,narazie czekam az maluch sie obudzi bo najpierw chcielismy jego wykapac:-):-):-).
mialam dzis troszke gosci,maly dostal kilka prezentow.
u nas tez nie daje sie zadnych prezentow,naet o tym nie pomyslalam:-D

reklama
Ewelcia a jak ten Twoj SYNUS ma na imie ?;-)

Ja tez jakas dzisiaj zmeczona jestem tzn od rana do popoludnia to mialam tyle mocy ze szok latalam tylko sprzatalam itp a pozniej nagle opadlam z sil i tak do teraz...:baffled:

Do góry