volcan ojej dopiero w środę do dentysty?? kurcze a nie mógł tak przelotnie gdzies między wizytami Cię zobaczyć??:-(
gosia jeśli chodzi o różnice wieku to tak jak w sumie sporo dziewczyn między nami jest 5 lat, jakoś dopiero ten trafił się normalny
mnie moi rówieśnicy kompletnie nie pasowali, ale to moze na takich trafiałam.:-)
dziewczyny co do straty mamy albo też taty to współczuje:-( ja staram się do siebie jakoś nie dopuszczać tej mysli:-( choć wiem że życie nie trwa wiecznie.:-(
a jeśli chodzi o walentynki to mojemu mężowi zakupiłam portfel, tylko nie taki jakiś drogi, wczoraj właśnie przyszedł (stary mu się rozwalał).Ja wiem ze dostanę zegarek. Przez przypadek ja się wygadałam o portfelu to i on mi powiedział.Ogólnie to wybieramy się do Radomia bo umówiłam się do fryzjera na rano ale tylko na cięcie, potem odebrać materacyk bo kupiliśmy przez allegro i tam do odbioru jest, a potem do moich rodziców i wieczorem powrót do domu. Moja siostra 15 lut ma 18 urodziny wiec na torta sie może załapiemy jak będzie w sobote
myfa, agusia ja polecam w Warszawie Kinoteke w pałacu kultury, co prawda sale nie są super fajne jak w tych najnowszych kinach, bo juz trochę to lat ma, ale jak dla mnie jest OK na tych dużych salach. Jak kupicie sobie karte za
5 zł w kasie, to macie wtedy bilety tylko po
13 zł, i możecie na ta karte zabrać jeszcze ze sobą 5 osób
My z mężem sie do tego kina przyzwyczailiśmy
mi z końcem marca kończa się bilety ulgowe i chyba dopiero zaczynam czuć że sie starzeję
:-)