Looool dziewczyny ja normalnie mam juz pokarm że moge karmic dziecko, przynajmniej z prawej piersi leci juz normalnie. wczorja jak oglądaliśmy film zaczał mi pokarm cieknąc wrecz i mowie do męza, a on przerazony i mowi do mnie "cos jeszcze Ci cieknie?" hehe juz sie nie moge doczekac kiedy dam synusiowi cyca.
reklama
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
ewelcia lepiej jeszcze wytrzymaj z tydzien dwa :-) a ja mialam tak w pierwszej ciazy puchlam jak balon wszytsko....pierwsze moje slowa po porodzie do meza o matko mam swoje stopy i rece wkoncu cala woda zeszla ze mnie....robilam badania bo lekarz myslala ze zatrucie ale juz kiedys pisalam ze to wynik byl glownie m,ojej wysokosodowej dietki... sok z pietruszki pij jak mozesz.... i nogi wyzej miej jak lezszysz...a jesli mialabys zatrucie ciazowe to w moczy bialko sie pojawia m.in. nacisnienie i takie tam....ja mysle ze to juz koncowka i nerki juz ledwo daja rade ale bedzie dobrze..
Agusia1987
Entuzjast(k)a
A ja dzisiaj chyba cały dzień spędzę przy laptopie . Mąż rano pojechał do pracy i wróci dopiero jutro (będzie spał u swojej mamy bo pracuje dzisiaj i jutro około 50 km stąd) i nie było by sensu wracać tylko się wyspać . Obiadek już zjadłam :-) zupę pomidorową mąż tak sobie lubi zupy więc pewnie musiałabym jeszcze coś szykować na obiad a tak mam obiad już z głowy . Miałam mieć dzisiaj wizytę u ginekologa, ale będę miała jednak w poniedziałek, a co mi tam wytrzymam te 3 dni ;-) chociaż jestem ciekawa co tam w brzuszku się dzieje :-).
Ostatnia edycja:
Ja mam wizyte w szpitalu w srode.
zawsze mowie ze mam spuchniete i zawsze nam kazdej wizycie mam ogladane nogi i rece i zawsze lekarz czy polozna mowili ze nie jest tak zle i ze to normalne,no ale dzis to mam kropnie.
Mialam robione badanie krwi i wszystko bylo ok,chyba ze teraz cos sie zmienilo.
Fajnie ze masz pokarm mi nic nie leci nawet jak naciskam.Mam nadzieje ze do porodu to sie zmieni albo zaraz po
zawsze mowie ze mam spuchniete i zawsze nam kazdej wizycie mam ogladane nogi i rece i zawsze lekarz czy polozna mowili ze nie jest tak zle i ze to normalne,no ale dzis to mam kropnie.
Mialam robione badanie krwi i wszystko bylo ok,chyba ze teraz cos sie zmienilo.
Fajnie ze masz pokarm mi nic nie leci nawet jak naciskam.Mam nadzieje ze do porodu to sie zmieni albo zaraz po
Nika81
nareszcie razem
no ja juz na allegro się spoźniłam mogę tylko wyjśc i po sklepach poszukać albo jutro wyjść na bazar tam napewno będzie...
madzik_
Fanka BB :)
z tym puchnieciem to tez takie uroki ciazy.. U mnie w badaniach wszystko ok. Lekarz mówi że to już tak mam genetycznie i tyle.Zresztą ja mam puchnięcie od samiusieńskiego początku ciąży, jak brałam progesteron na podtrzymanie ciazy. Potem juz tak zostalo. Kwestia hormonalna.. Zreszta jak pisałam kiedys już, u mnie tak zawsze się robiło po tabletkach antykoncepcyjnych wiec już dawno ich nie biore i ciekawe jak się bedziemy zabezpieczac tak potem jak juz dzieci miec nie bedziemy chcieli.. Bo przez jakis czas to tak jak dotychczas czyli gumki, ale żeby tak już do końca życia??
Ale jak ktoś widzi u siebie nagłą zmiana to kontrolne badania to podstawa.
Ewelcia miałam już do Ciebie sms pisać czy czasem w szpitalu nie jestes, ale widze ze się odezwałaś
Ale jak ktoś widzi u siebie nagłą zmiana to kontrolne badania to podstawa.
Ewelcia miałam już do Ciebie sms pisać czy czasem w szpitalu nie jestes, ale widze ze się odezwałaś
Nika81
nareszcie razem
Przeszła bym się kurcze ale nie mam co na d włozyć (((((((((((. spodnie schnął a ja w zamałych dresach tzn w brzuszku zamałych
madzik_
Fanka BB :)
Nika jak coś to ja sobie spuszczam bardzo nisko na biodra dresiki, a na to jakas długa bluza. Wyglądam na okrągła ale co tam, w ciąży jestem
reklama
Madzik masz racje kontrolne badania to podstawa tylko ze ja tutaj to musze miec skierowanie(do reki go nie dostaje tylko doktorka ma na komputerze) wczesniej umowiona wizyte u pielegniarki.
Ja mysle ze taki moj urok przed ciazo tez mi puchly nawet jak wczesniej nie bralam tabletek anty.
Moja mama miala zawsze spuchniete rece i nogi i zawsze razem chodzilysmy na badania ale zawsze wszystko bylo ok.
Ja mysle ze taki moj urok przed ciazo tez mi puchly nawet jak wczesniej nie bralam tabletek anty.
Moja mama miala zawsze spuchniete rece i nogi i zawsze razem chodzilysmy na badania ale zawsze wszystko bylo ok.