reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2009

Looool dziewczyny ja normalnie mam juz pokarm że moge karmic dziecko, przynajmniej z prawej piersi leci juz normalnie. wczorja jak oglądaliśmy film zaczał mi pokarm cieknąc wrecz i mowie do męza, a on przerazony i mowi do mnie "cos jeszcze Ci cieknie?" hehe juz sie nie moge doczekac kiedy dam synusiowi cyca.

reklama
ewelcia lepiej jeszcze wytrzymaj z tydzien dwa :-) a ja mialam tak w pierwszej ciazy puchlam jak balon wszytsko....pierwsze moje slowa po porodzie do meza o matko mam swoje stopy i rece wkoncu cala woda zeszla ze mnie....robilam badania bo lekarz myslala ze zatrucie ale juz kiedys pisalam ze to wynik byl glownie m,ojej wysokosodowej dietki... sok z pietruszki pij jak mozesz.... i nogi wyzej miej jak lezszysz...a jesli mialabys zatrucie ciazowe to w moczy bialko sie pojawia m.in. nacisnienie i takie tam....ja mysle ze to juz koncowka i nerki juz ledwo daja rade ale bedzie dobrze..

A ja dzisiaj chyba cały dzień spędzę przy laptopie :-D. Mąż rano pojechał do pracy i wróci dopiero jutro (będzie spał u swojej mamy bo pracuje dzisiaj i jutro około 50 km stąd) i nie było by sensu wracać tylko się wyspać :-D. Obiadek już zjadłam :-) zupę pomidorową :tak: mąż tak sobie lubi zupy więc pewnie musiałabym jeszcze coś szykować na obiad a tak mam obiad już z głowy :-D. Miałam mieć dzisiaj wizytę u ginekologa, ale będę miała jednak w poniedziałek, a co mi tam wytrzymam te 3 dni ;-) chociaż jestem ciekawa co tam w brzuszku się dzieje :-).

Ostatnia edycja:
Ja mam wizyte w szpitalu w srode.
zawsze mowie ze mam spuchniete i zawsze nam kazdej wizycie mam ogladane nogi i rece i zawsze lekarz czy polozna mowili ze nie jest tak zle i ze to normalne,no ale dzis to mam kropnie.
Mialam robione badanie krwi i wszystko bylo ok,chyba ze teraz cos sie zmienilo.

Fajnie ze masz pokarm mi nic nie leci nawet jak naciskam.Mam nadzieje ze do porodu to sie zmieni albo zaraz po

z tym puchnieciem to tez takie uroki ciazy.. U mnie w badaniach wszystko ok. Lekarz mówi że to już tak mam genetycznie i tyle.Zresztą ja mam puchnięcie od samiusieńskiego początku ciąży, jak brałam progesteron na podtrzymanie ciazy. Potem juz tak zostalo. Kwestia hormonalna.. Zreszta jak pisałam kiedys już, u mnie tak zawsze się robiło po tabletkach antykoncepcyjnych:baffled: wiec już dawno ich nie biore i ciekawe jak się bedziemy zabezpieczac tak potem jak juz dzieci miec nie bedziemy chcieli..:baffled: Bo przez jakis czas to tak jak dotychczas czyli gumki, ale żeby tak już do końca życia??:baffled:

Ale jak ktoś widzi u siebie nagłą zmiana to kontrolne badania to podstawa.

Ewelcia miałam już do Ciebie sms pisać:-D czy czasem w szpitalu nie jestes, ale widze ze się odezwałaś:-D

Przeszła bym się kurcze ale nie mam co na d włozyć :((((((((((((. spodnie schnął a ja w zamałych dresach tzn w brzuszku zamałych

reklama
Madzik masz racje kontrolne badania to podstawa tylko ze ja tutaj to musze miec skierowanie(do reki go nie dostaje tylko doktorka ma na komputerze) wczesniej umowiona wizyte u pielegniarki.
Ja mysle ze taki moj urok przed ciazo tez mi puchly nawet jak wczesniej nie bralam tabletek anty.
Moja mama miala zawsze spuchniete rece i nogi i zawsze razem chodzilysmy na badania ale zawsze wszystko bylo ok.

Do góry