reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2009

a dziewczyny jaki magnez biezecie? (firma) ja czasem wezme zdrowitu, ale chyba za malo bo czuje czasem rano napiecie miesni lydek noi brzuszka czaasem...ile razy dzienie mozna brac?
ja biore magnezin.....jak sobie przypomne....ale zalecil mi 3 razy dziennie.. w pierwszej ciazy bralam magneb6 az 9 tabletek chyba z tego co pamietam.....
kurcze mnie caly czas cos sie "kurczy"
wczoraj skurcz w stopie a przed wczoraj przedziwnie bo w piersi:)

reklama
podobno tylko z pierwszego trymestru USG daje miarodajny wynik jeśli chodzi o termin porodu. Mi wychodzi praktycznie jak z miesiączki 27-28 marca, ale to dlatego ze wiem że miałam później owulacje...

A Nika co do portfela to już zależy od upodobań, ja kupiłam mężowi taki
MĘSKI PORTFEL PRAWDZIWA SKÓRA EXCLUSIVE LINE (543881646) - Aukcje internetowe Allegro

ale jakby coć to i za 10 zł można na targu kupić fajne portfeliki:tak: Ja akurat jestem z tych osób że lubię te tanie portfeliki, nawet jak mi po 2 latach się rozwalą, bo wtedy wymieniam na kolejny za 10 zł- lubię nowe rzeczy:-D taka mała sroka ze mnie:-D
Mężowi chciałam taki bajerancki kupić witchena ale za dużo teraz mamy wydatków więc odpuściłam..

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki!!!
A co wy tak sie upieracie zebym urodzila???!!! hehe
Madzik fajny ten porfelik:-)
ja mam taki z targo za 15zl i ma juz jakies 2lata a wciaz wyglada jak nowka sztuka:-D.
Dzis spalo mi sie nawet dobrze,o 6wstalam na siku z wielkim bolem krocza,nie moglam dojsc do lazienki,ja chyba naprawde nie dlugo urodze hhehe.
Wczoraj rano mialam te okropne skurcze ktore potem przeszly wieczorem znow sie pojawily ale tez przeszly a dzis rano nic:baffled::baffled::baffled:moze po tym sexie przeszly,m sie rano smial ze im wiecej bedzie tym pozniej urodze,a ja tak nie chce!!!!!!!:sorry2:

WITAJCIE
ja walentynki spedze chyba w domu z moim facetem. Od tyg mu truje aby w tym roku to on coś zorganizował ale mówi ze skoro to juz koncówka i brzuch mi twardnieje to mam lezec a nie po restauracjach chodzic - akurat - jak isc do jego rodzinki albo do znajomych to moge, a jak on ma cos załatwic to raptem juz rodze:-) Cwaniak jeden, jestesmy razem 10 lat i znam go na wylot, nie zarezerwował nigdzie miejsca,a ze to sobota to nie ma szans na wolny stolik w jakims fajnym lokalu i zasłania sie ciążą:-D ech faceci
leżę i umieram z nudów, coś dziś nie mam humorku:no:
Ewelci rzeczywiście dzis nie ma, czyzby kolejna dzidzia przyszła na swiat:baffled::tak:

ewelcia86 ja tez mam takie wrazenie że wczesniej urodze , co prawda termin mam na 1 marca, ale czuje że jednak moja mała wyjdzie wczesniej. Twardnieje mi brzuch bardzo czesto, mam tez brzuszek bardzo nisko, czasami mam skurcze ale przechodzą i nie są dosyc bolesne, ale cos podpowiada mi ,że wczesniej zostane mamą . ;)

volcan a powiedziałaś stomatologowi że jesteś w ciąży? Bo masz pewnie zapalenie dziąseł co zdarza się w ciąży bardzo często a spowodowane to jest nagromadzenie płytki nazebnejj w linii dziąsel więc zachowanie higieny jest niezbędne!! czy masz te dziąsła i brodawki między zębami smuchnięte? nabrzmiałe?

Ewelcia dziewczyny już chcą mieć następną dzidzie na forum :tak: hi hi a ja pamiętam jak zobaczyłam na Twój suwaczek jak byłaś w 33 tygodniu :-D:-Dhi hi i pisałam że Ci zazdroszczę, a teraz ja jestem już w trakcie 35 :-). Ale ten czas mija :-)

agusia widzisz nie mialas czego zazdroscic.
A to z tym ze czas szybko mija to masz racje,zanim sie obejrzymy a juz bedziemy tulic nasze malenstwa:-).
Kurde nie mam sily,strasznie mam nogi i rece spuchniete dzis to koszmar normalnie,nogi jak banie:szok::baffled::rofl2:

reklama
ewelcia czy Ty masz dzisiaj wizyte u lekarza? bo sporo z Was mialo na 13go umówione i już nie pamietam ktore. Bo moze bys powiedziala lekarzowi o tych nogach? albo moze robilas badania krwi? bo moze masz zatrucie ciążowe? jak bylam w szpitalu to sie naoglądałam tych kobiet ze spuchnietymi nogami i naprawde nie mozna tego bagatelizowac :-(

Do góry