Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Nas w zeszłym roku też wkurzyli z Cyfrowego Plsatu. Skńczyła nam się umowa i przysłali nam nową i przysłali też kwitki do płacenia, więc my zapłaciliśmy za cały rok z góry, a za miesiąc mamy odłączoną tv, wiec dzwonimy dlaczego, i co się okazało do naszej umowy przysłali nam kwitki ale z kontem naszych teściów(też jest na nsa) i my zamiast do siebie wpłaciliśmy kasę teściom. Kurcze, myśłałam, że walnę tego konsultanta z którym wtedy rozmawialiśmy, dobrze, że to była rozmowa przez telefon, bo oni oczywiście nie czuli się winni, a to była ich ewidentna pomyłka, bo teściowie wogóle maja inny pakiet( podstawowy, a my familijny)Miroslawa obys miala racje!!!Tak bardzo bym chciala zeby wszystko bylo ok.
Madzik to dobrze ze juz badania masz z glowy.
a ja leze nawet nie chce mi sie zlazic z lozka zeby zrobic sniadanie:-(boli mnie brzuch i twardy jest.
Pisalam wam wczoraj o tym polsacie cyfrowym maz tam dzwonil i wyszly nie zle jaja albo to odkreca albo zrywamy z nimi umowe!!!!
Okazalo sie ze musimy doplacic 10.40zl a marcu znow 68.50zl a ja placilam w grudniu niby za pol roku (pakiet familijny 37.50zl za miesiac)a tu sie okazuje ze my mamy familijny + relax mix(od czerwca)-SKAD jak my zesmy go nie brali!!!!!!!!!
A w pod koniec maja zaplacilam tez z gory za pol roku (do grudnia)i niby wszystko bylo ok,nic nie przysylali,rzadnych upomnien nie bylo,a teraz baba przez telef.mowi ze ta kase co wplacilam w grudniu to byla na pokrycie zalegloscieale nam cisnienie wczoraj skoczylo szok!!!!
Ale sie wyzalilam-leze i glupawki dostaje!!!
Teraz jak nam się skończy umowa, to chyba jej nie przedłużymy.