reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
HEj

Jestem po wizycie:-:)sorry2:
I tak kto wie czy ja pierwsza nie urodze:sorry2:
Glowka nisko, tetno ok, rozwarcie na jeden palec:sorry2:
Jakos skurczy nie mam, brzuszek nie twardnieje, ale kto wie.......:nerd:
Mam lezec plackiem nadal,brac luteine i nospe:baffled:
22 lutego jest termin donoszonego dziecka i mam odstawic juz leki.......czekac na poród:confused:
Pozostaly mi dwa tygodnie zeby przetrwac :baffled:\
Pwiedziala ,ze damy rade ,az tak zle nie jest z szykja -choc krutka:baffled:

Ale mam stracha i boje sie:nerd::baffled::no:

Cześć wszystkim ja próbowałam małego na nocnik sadzć od 18 msc ale zakończyło się to fiaskiem więc odczekałam troszkę aż zrobiło się ciepło i latem było już super i w nocy też śpi bez pieluchy choć zdażyło się kilka wpadek ale żadko.:-)

Truda dasz rade jeszcze tylko troszeczkę i już maleństwo będzie w twoich ramionach. ja mam wizytę 16 ale jeszcze czasu mi zostanie do terminu .

A ja nawet w dobrym nastroju: wczorajsza wizyta u fryzjera udana, pączki kupione i pochłonięte natychmiast (ostatni przed chwilą z Inką), niedługo Walentynki i w ogóle jakiś dobry humor mam:-D

Modroklejka – dr Housa uwielbiam po prostu. Rozumiem, jak się czujesz: mój mąż co prawda na co dzień wraca najpóźniej o 17.00, ale w weekendy ma albo podyplomówkę albo kurs języka migowego - np. jutro, ale niedzielę tym razem ma wolną:-)

Truda – to leż, dwa tygodnie to nie tak bardzo długo, trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo, żeby za bardzo się nie pośpieszyło.

Kasiulka ja z usg mam 3 marzec a OM 14 marzec a tu za dwa tyg moge zaczac juz rodzic
jakos hmm jeszcze nie gotowa jestem w ogole mam teraz metlik w glowie i haos i nerwa:-(

Truda wszystko będzie dobrze:-) juz tak niedaleko tego37- 38 tygodnia i dzidzia będzie bezpieczna. Zobacz ile już zleciało Twojego leżenia, 2 tygodnie juz szybciutko zleci...

reklama
Do góry