reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Mam już 2-letnią córeczkę, która jeździ w wózku. Wiem, że po przyjściu na świat drugiej córeczki nie dam rady prowadzić dwóch wózków na raz :tak: Wiem, że jest coś co można nałożyć na wózek i starsze dziecko siedzi wtedy koło" kierownicy" . Może wiece jak się to nazywa i gdzie mogłabym dostać takie cudo....

reklama
Dziękuję za szybki odzew ;-)
Jeszcze nie o to mi chodziło:-( Dostawkę już oglądałam, ale Vanessa pewnie będzie chciała siedzieć:wściekła/y: :no:. Siedzenie duo sit- jest tylko w spacerówce, a ja chciałabym coś na wózek głęboki... Muszę dalej szukać, a czas nagli:tak:
Przy okazji pewnie kupię nowy wózeczek, bo ten co mamy był bardzo eksploatowany i teraz przy dwójce może się rozpaść na części;-)

Nili, wiesz ja też czegos takiego szukalam i na gondole niczego nie znalazlam. Sa takie siedzonka, ale tylko na spacerówke. Jedynym wyjscie wydaja sie takie wózki jak pokazala Ci Mordoklejka, rok po roku. Ja kupilam podstawke, ale nie wiem czy sie sprawdzi i czy Julka nie zbuntuje sie.

Magmil moja Vanessa pewnie by się buntowała, więc muszę znaleźć coś innego niż dostawka, a te wózki, które wskazała Modroklejka są nawet ciekawe...

Rzeczywiscie sa super, tylko niestety duze, a ja szukalam czegos co by na zwykly wozek (gondole) dalo sie zalozyc (jakies krzeselko). Moja Julka bedzie miala 2,5 roku wiec tez nie chce przesadzac, bo moze rzeczywiscie dostawka wystarczy, a tak bym musiala wszedzie z takim wielkim wozkiem sie tluc. Inaczej jak ktos ma dziecko rzeczywiscie rok po roku.

reklama
Vanessa w lutym skończy 2 lata, więc tez praktyczniejsze byłoby coś a'la krzesełko. Nadal szukam, może coś się znajdzie;-)

Do góry