Mam już 2-letnią córeczkę, która jeździ w wózku. Wiem, że po przyjściu na świat drugiej córeczki nie dam rady prowadzić dwóch wózków na raz Wiem, że jest coś co można nałożyć na wózek i starsze dziecko siedzi wtedy koło" kierownicy" . Może wiece jak się to nazywa i gdzie mogłabym dostać takie cudo....
reklama
M
modroklejka
Gość
nili...moze ci chodzi o takie siedzenie duo sit-ale ono pasuje tylko do mutsy...
tu masz link
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: DUOSEAT spacerowy dla dwójki dzieci
tu masz link
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: DUOSEAT spacerowy dla dwójki dzieci
M
modroklejka
Gość
albo takie tacki na kolkach monotwane z tyłu wozka, ale wtedy starsze dziecko stoi nie siedzi...takie cos...
DOSTAWKA PRZYCZEPKA DO WÓZKA!! AMORTYZATORY!! (537224307) - Aukcje internetowe Allegro
DOSTAWKA PRZYCZEPKA DO WÓZKA!! AMORTYZATORY!! (537224307) - Aukcje internetowe Allegro
Dziękuję za szybki odzew ;-)
Jeszcze nie o to mi chodziło:-( Dostawkę już oglądałam, ale Vanessa pewnie będzie chciała siedzieć . Siedzenie duo sit- jest tylko w spacerówce, a ja chciałabym coś na wózek głęboki... Muszę dalej szukać, a czas nagli
Przy okazji pewnie kupię nowy wózeczek, bo ten co mamy był bardzo eksploatowany i teraz przy dwójce może się rozpaść na części;-)
Jeszcze nie o to mi chodziło:-( Dostawkę już oglądałam, ale Vanessa pewnie będzie chciała siedzieć . Siedzenie duo sit- jest tylko w spacerówce, a ja chciałabym coś na wózek głęboki... Muszę dalej szukać, a czas nagli
Przy okazji pewnie kupię nowy wózeczek, bo ten co mamy był bardzo eksploatowany i teraz przy dwójce może się rozpaść na części;-)
M
modroklejka
Gość
to tu masz cała mase wozków typu rok po roku
http://www.bobowozki.com.pl/index.php?cPath=380&<osCsid>
http://www.bobowozki.com.pl/index.php?cPath=380&<osCsid>
Nili, wiesz ja też czegos takiego szukalam i na gondole niczego nie znalazlam. Sa takie siedzonka, ale tylko na spacerówke. Jedynym wyjscie wydaja sie takie wózki jak pokazala Ci Mordoklejka, rok po roku. Ja kupilam podstawke, ale nie wiem czy sie sprawdzi i czy Julka nie zbuntuje sie.
Rzeczywiscie sa super, tylko niestety duze, a ja szukalam czegos co by na zwykly wozek (gondole) dalo sie zalozyc (jakies krzeselko). Moja Julka bedzie miala 2,5 roku wiec tez nie chce przesadzac, bo moze rzeczywiscie dostawka wystarczy, a tak bym musiala wszedzie z takim wielkim wozkiem sie tluc. Inaczej jak ktos ma dziecko rzeczywiscie rok po roku.
reklama