reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

witajcie dziewczyny w Nowym Roku
nawet nie próbuję przeczytać tych wszystkich postów ;-)
po prostu życzę Wam wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku a przede wszystkim łatwych porodów :-)

reklama
Kurcze a moje wizyty nie są ostatnio ciekawe u ginekologa. Jak kiedys się cieszyłam i wyznaczałam sobie wizyty o kilka dni wcześniej niz zalecał lekarz to teraz na przedostatniej sie dowiedzialam o cukrzycy. na ostatniej zmartwily mnie te badania na toxo i dowiedzialam sie ze mam nadzerke. a cytologie robilam w styczniu 2008. wiec teoretycznie niedawno, ale wyszedł mi typ 2. jakies zapalenie - aczkolwiek wyniki pobrane byly 3 dni przed @ wiec moze dlatego tak wyglądało. Teraz wizyta 15go stycznia i juz sie stresuje bo znowu mam przyniesc wyniki z toxo.

Śnieżek u mnie sobie lekko sypie, a raczej tak widac jaki jest leciutki. Dzis w nocy zapowiadali u mnie -20stopni wiec ciekawe czy sie tak tez stanie.

u nas ładny śnieżek - chłopacy poszli na sanki, ostatnio mały wrócił zakrwawiony bo rozbił nos na ślizgawce - mam nadzieję że wrócą w 1 kawałku
koniec urlopku mężulka i synka - więc jakaś dolinka mnie dopadła.............:baffled:

Witajcie ponownie - wczoraj siadła mi neostrada i znów nie jestem na bieżąco - nie dam rady nadrobić zaległości więc zaczynam na bieżąco od dziś ;-)
Ja w nocy chodzę na siusiu zwykle 3 razy i niestety od jakiegoś tygodnia potrafi mnie wybudzić ból pleców. Wkładam wtedy pod plecy poduszkę i udaje mi się jakoś ponownie zasnąć.

Witajcie!

ja od rana latam jak poparzona! 2 tyg wolnego mineło, a ja sie cały czas leniłam...tzn robiłam dużo, ale zebrało się sporo zaległosci domowych i narabiam pranie od rana żeby małż miał w czym jutro do pracy isc:-D

wczoraj w nocy powiesilismy karnisze w ostatnim pokoju...miekszamy tu juz ponad rok, a ze nie uzywamy wszystkich pokojów nie spieszyło nam sie z firnakami i karniszami...ale wczoraj naraszcie zawisły

u nas ładny śnieżek - chłopacy poszli na sanki, ostatnio mały wrócił zakrwawiony bo rozbił nos na ślizgawce - mam nadzieję że wrócą w 1 kawałku
koniec urlopku mężulka i synka - więc jakaś dolinka mnie dopadła.............:baffled:
Kaczuszka, u nas też śnieg ładnie sypie i chłopcy w ogródku urządzają bitwę na śnieżki... I też mi smutno, że koniec laby - jutro chłopcy wracają do szkoły a mąż wyjeżdża...

witam po długiej przerwie....;-) jakis komputerowstret mnie ogarnia.....dlatego ostatnio nie bywalam na forum....mam nadzieje,ze u was wszystko okej...czyli,ze nic sie nie zmienia i wszystkie sobie spokojnie czekamy.... a juz coraz blizej:-):-):-)

hej

A my własnie wrocilismy z sanek ale sie ubawilam pierwszy raz mialam spacer od dluzszego czasu gdzie nie stwardnial mi brzuch i swietnie sie czulam:-)

Dzis zobaczylam kilka roztepow:szok: pod brzusiem wiecej okolo 4 kreski po prawej 2 po lewej :szok: po Kubusi nic zero nie mialam a w tej juz sie zaczynaja echhh ale fakt brzuch mam o wiele wiekszy niz z Kuba moze dlatego ze wytrwalam do 29 a teraz to juz prawie 31
Dzien jak codzien nuda a jutro zacznie sie znowu zerowka zaprowadzania odbierania i ja z wielkim brzuchem echhh:-(

Witajcie :-):-):-)
Własnie niedawno wstałam tyle co zdążyłam wziąsć prysznic więc jestem wyspana :-D
Macie racje od jutra znowu to samo szkoła i latanie w tą i z powrotem z brzucholem łeeeee ale u nas chyba za 2 tygodnie już ferie zimowe to szybko zleci, ja jeszcze cały tydzień moge nacieszyć się mężem, oczywiscie już pomału łapie mnie depresja z tego powodu że to tylko tydzień,a jak zobaczę go nastepnym razem to małeńka będzie już z nami
Idziemy dzisiaj do kina całą rodzinką na Madagaskar2 tylko tak sobie myslę czy ja wytrzymam bez siusiania i czy jest sęs może puszcze chłopaków a sama po sklepach połażę :tak:
Fajnie macie że snieżek pada u nas popadało chwilę wczoraj a dzisiaj już niewiele z tego zostało :-(

reklama
Do góry