maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
madzik tak naprawdę to się tego nie uczyłam tylko wyliczyłam kiedy mam te bóle i wyszło że wtedy kiedy są dni płodne,zawsze mam regularne cykle więc nie było problemu ale tak szczerze to też zastanawiam się nad antykoncepcją po dzidzi tym bardziej że zawsze chciałam 2 dzieci więc mi starczy a ta moja metoda hymmmm po porodzie moze być inaczej i juz nie boleć różnie to bywa
julia gratuluje SYNCIA :-):-):-)Mój synek to Maciej też dar od Boga tylko czemu taki ruchliwy hahahahah(ciężko chować dziecko z ADHD)
ewelcia86 mi też ostatnio coraz bardziej twardnieje brzuchol mówiłam lekarce ale ona nic tak jak by musiało tak być
Nika81 jak znajdziesz chwilke to wklej zdjecia wózeczka :-)tak lubie ogladać co juz mamy
Sara27 no to masz pomysłowego męża,prezencik tak inaczej super
ola_o ach te nasze dzieci jeszcze się nie urodziły a juz dokazują hihihi:-)
julia gratuluje SYNCIA :-):-):-)Mój synek to Maciej też dar od Boga tylko czemu taki ruchliwy hahahahah(ciężko chować dziecko z ADHD)
ewelcia86 mi też ostatnio coraz bardziej twardnieje brzuchol mówiłam lekarce ale ona nic tak jak by musiało tak być
Nika81 jak znajdziesz chwilke to wklej zdjecia wózeczka :-)tak lubie ogladać co juz mamy
Sara27 no to masz pomysłowego męża,prezencik tak inaczej super
ola_o ach te nasze dzieci jeszcze się nie urodziły a juz dokazują hihihi:-)