W końcu wszystko przeczytałam, ale oczywiście nie dam rady na wszystko odpisać :-(
Magdalenka, mam nadzieję, że jakoś uda Ci się częściej z nami pisywać. Nie przejmuj się tym co ludzie gadają na temat waszego związku, to tylko Wasza sprawa - a ludzie, którzy w naturze maja obgadywanie zawsze sobie temat do plotek znajdą.
Mirka, dobrze, że Twoja cukrzyca okazała się umiarkowana i nie musisz brać insuliny.
Truda, bardzo się cieszę, że wszystko tak super! Gratuluję córeczki!:-)
Agusia, gratuluję córeczki!
Sara, fajnie, że byłaś u fryzjera, zawsze to poprawia humor:-)
Modroklejka, moja koleżanka z pracy będzie mieć trojaczki... Jest w 22 tygodniu, dwie dziewczynki i chłopczyk...
Ewelcia, takie infekcje w ciąży są dość częste, nie martw się, szybko wyleczysz.
Ważny temat poruszony - ile dzieci i w jakiej sytuacji materialnej... Ja uważam, że do wychowania dziecka potrzebna przede wszystkim miłość, wiem z doświadczenia, że zbyt wiele pieniędzy dobre wcale nie jest (znam wiele rodzin, pracując w prywatnej szkole, gdzie pieniędzy mnóstwo, a opieki rodziców i bycia z dziećmi na codzień brak)...- ale też druga skrajność, rodzin patologicznych, gdzie bez warunków materialnych, często w towarzystwie alkoholu rodzą się z przypadku coraz to nowe dzieci jest przerażająca...
Ważne gdy rodzicami staja się ludzie ODPOWIEDZIALNI. Wtedy znajdą rozwiązanie każdej sytuacji.