maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
ewelcia86 a czy jestes już na L4?????????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ewelcia86 a czy jestes już na L4?????????
Laila06 z drugiej strony też nie pochwalam dziecioróbstwa, ale moja teściowa ma 11 dzieci, jak mój wtedy jeszcze chłopak mi o tym powiedział to nie dowierzałam . Kazałam mu powiedzieć wszystkich imiona, i po chwili jeszcze raz powtórzyć, aby sprawdzić czy sobie tych imion nie wymyślił . Ale całe jego rodzeństwo jest naprawdę wspaniałe, dobrze wychowani i nie mogę powiedzieć aby im czegoś brakowało. Chociaz może się nie przelewało, to na pewno mieli miłość od strony rodziców. :-):-)
Laila06 no takiego czegoś to też nie pochwalam, bo jak ktoś ma już dziecko i widzi że ledwo wiąże koniec z końcem to decydowanie się na kolejne dzieci jest krzywdzące również dla tego już narodzonego dziecka. :-( eh a jeszcze niektóre kobiety co mają każde dziecko z innym mężczyzną a z żadnym nie są związane tak na prawdę, to już nie potrafię zrozumieć :-(.