reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Sara27 teraz się rozmarzyłam o opalaniu :-). Hi hi pod tym względem marzec to akurat bardzo dobry czas na poród :-) do maja, kiedy pewnie będzie najcieplej zdążymy schudnąć :-) hi hi. I nie wyobrażam sobie być w ciąży w takie słoneczne dni, i tak prawie cały czas czuję się zmęczona :crazy: a co dopiero jak by słońce mocno przygrzewało.

pewnie ze nie ma co przeliczac bo by człowiek na głowe dostał...ja tylko tak w ramach ciekawostki wpisałam-bo sama jak kupuje to tez wiem ile za co płace-na szczescie tak jak sara mam sponsorów-takze wiekszosc wydatków zwłaszcza tych duzych nas ominie...

Truda gratulacje córuni ale fajniusio..... leukocytami nie martw sie one w ciazy zawsze sa podwyzszone...

laila niezla cena mnie przerazila no ale mamy wybor zakupow :-) sa drogie i tansze...wiec mozna i mniej wydac i to o wiele.... chociaz nie ukrywam ze dla tych najmniejszych rzeczy najdrozsze...

No dziewczyny ja wiem jak to jest bede miec dwojke dzieci a wiec niezle to kosztuje ale coz wszytscy dzieci maja i zyja chyba nikt na to nie patrzy ile kosztuje bo jak by patrzeli to by nikt prawie tych dzieci nie miał

Ja narzie uciekam pozniej sie odezwe :-)
tak naprawde nie ważne czy dziecko ma firmowy wózek czy ubranka ważne żeby było kochane.... a jeżeli kogoś stać na lepsze rzeczy to tylko się cieszyć

podziwiam ludzi którzy decydują się na dziecko świadomie nie mając zbyt grubego portfela ale nienawidzę dziecioróbstwa i proszenia się o kase bo dla mnie to wykorzystanie dzieci do celów materiakych

Truda,Agusia gratuluje Wam coreczek.Wczoraj obstawialam za dziewczynka i sprawdzilo sie:-)

Modroklejka ale ty masz energii w sobie,bigosik pierniczki ale super i tak juz swiatecznie.Ja chyba jutro bede gotowac bigosik.Kurde ta choroba mnie nie opusci chyba czuje sie okropnie,kiedy ja posprzatam i wszystko naszykuje???!!!ale mysle sobie ze chyba nie bede sie zbyt wysilac.

Bylam dzis u lekarza,serduszko bije prawidlowo,mam ograniczyc slodkosci i okazalo sie ze mam jaks infekcje w pochwie.Maja mi robic badania z moczu a w poniedzialek ide na wizyte do pielegniarki zeby mi pobrala wymaz z pochwy.chcialam zeby dzis albo jutro ale nie ma czasu bo jest zajeta,dopiro w poniedzialek wrrrrr,na wszystko trzeba czekac:crazy:

Sara,modroklejka fajnie ze macie sponsorow,zawsze na czyms zaoszczedzicie,ja tam musze wszystko sama,ale dobrze ze sa lumpiki dzis znow zrobilam zakup hehe w wolnym czasie wkleje.
No koszt wyprawki w wykonaniu Laili jest szokujacy,ale ja tez uwazam ze nie wazne czy moja dzidzia bedzie jezdzila w super markowym wozku i nosila firmowe ubranka tylko to zeby byla kochana przez nas.A napewno bedzie:-)

podziwiam ludzi którzy decydują się na dziecko świadomie nie mając zbyt grubego portfela ale nienawidzę dziecioróbstwa i proszenia się o kase bo dla mnie to wykorzystanie dzieci do celów materiakych

Laila cos Ci powiem ze,nie ktorzy np.w czasie gdy zdecyduja sie na dzidzie sa pewni ze dadza rade finansowo a w momencie urodzenia dziecka lub przed traca prace i potem jest im ciezko znalesc to co maja zrobic???zabic je!!!wyzucic do kosza!!!lepiej isc poprosic o pomoc ale wychowywac malca i dac mu szczescie i wkladac trud w jego wychowanie.

No fakt nie ktorzy moze i wykorzystuja dziedzi do celow materialnych ale napewno nie wszyscy!!!

reklama
ojejej ale się naczytałam:-):-):-)
Truda,Agusia gratuluje córeczek!!!!!!!!!!!
Co do kosztów wyprawki to miałam swira z synkiem i co wcale mi się to nie opłacało kupa kasy poszła częsć nie potrzebnie teraz już jestem mądrzejsza i na pewno nie popełnie tego samego błędu np.z wózkiem pamietam że mój znudził mi sie po pół roku potem był następny i następny uwielbiałam zmieniać wózki jak większosć znajomych mamus,może teraz być tak samo,więc musze przemysleć zakup
:-)

Do góry