Truda,agusia gratuluje coreczek!Truda twoja dzidzia wazy dobrze,nie jest za duza-moja w 28 tc wazyla 1380 g i podobno to jest tzw eutrofia czyli w sam raz![]()
Aaaaa to oki nie musze sie martwic:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Truda,agusia gratuluje coreczek!Truda twoja dzidzia wazy dobrze,nie jest za duza-moja w 28 tc wazyla 1380 g i podobno to jest tzw eutrofia czyli w sam raz![]()
tak naprawde nie ważne czy dziecko ma firmowy wózek czy ubranka ważne żeby było kochane.... a jeżeli kogoś stać na lepsze rzeczy to tylko się cieszyćNo dziewczyny ja wiem jak to jest bede miec dwojke dzieci a wiec niezle to kosztuje ale coz wszytscy dzieci maja i zyja chyba nikt na to nie patrzy ile kosztuje bo jak by patrzeli to by nikt prawie tych dzieci nie miał
Ja narzie uciekam pozniej sie odezwe :-)
podziwiam ludzi którzy decydują się na dziecko świadomie nie mając zbyt grubego portfela ale nienawidzę dziecioróbstwa i proszenia się o kase bo dla mnie to wykorzystanie dzieci do celów materiakych