reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
u mnie bez zmian nic mi nie przechodzi i dalej biegam do kibelka :-(
Kaczuszka straszne jest to co cie spotkało jak się czyta takie rzeczy to aż wielka złosć bierze brak słów :crazy:
miotlica bardziej chodzi o twardniejący brzuszek,chociaż jak leżałam na sali przedporodowej i lekarz się mnie pyta czy mam skurcze a ja tak sama nie wiedziałam i mówię że chyba nie i że brzuch mam miękki na to on a czy cos boli więc ja sobie mysle że pewnie chodzi mu o taki ból ja to opowiadają te co rodziły i mówie do niego że nie że nic mnie nie boli tylko tak pobolewa jak bym miał dostać okres a on mi na to że to są skurcze dostałm kroplówke i przeszło ale czy to były skurcze niewiem do dzis

A teraz pytanie znów z serii "niemądrych" - gdy piszecie o skurczach, np Ty Kaczuszko, to macie na myśli ból taki podobny do miesiączkowego czy jakiś inny? Tylko się nie śmiejcie, że o to pytam.

Miotlica normalnie wyjelas mi z ust to pytanie wlasnie sama mialam zamiar o to zapytac,bo tez nie wiem jak to jest.

Kaczuszka to okropne jak cie potraktowali!Jestem w szoku.
Miotlica wg mnie chodzi wlasnie o bole podobne do miesiaczkowych,tzn to lekarze nazywaja skurczami.Ja to mialam czasem miedzy 12 a 17 tc i kazano mi brac Nospe-po 10 min przechodzilo.Rowniez mysle ze twardnienie brzucha jest nazywane jako skurcze,jedne sa grozne,inne nie,ja musze brac na nie fenoterol + isoptin,rowniez skuteczne leki.
Leganza u nas wychodzi 50% brazowe,40% niebieskie i 10% zielone.Podejrzewam ze beda brazowe ale snilo mi sie ze corcia bedzie niebieskooka:-)
Maniulka ja mam to samo z tym lataniem do kibelka,moze nie az tak czesto ale co godzine to jak nic odwiedzam toalete.Jesli nie masz przy tym pieczenia czy bolesnosci to na pewno wszystko jest OK i nie jest to np zapalenie pecherza czy cewki moczowej.

Doszla 1 partia ubranek uzywanych z allegro.Sa ladniutkie,zwlaszcza za cene 2,80zl za sztuke(wyliczylam srednia hehe).Jestem tak wk...na swoj aparat ze szok.
Robi g**niane fotki,jakies rozmazane,znieksztalca kolory i nie oddaje stanu faktycznego tych ubranek.Zreszta jak wklejam zdjecia brzucha to same widzicie jakie sa kiepskie te foty i rozmazane.A w podrozy poslubnej nam sie zepsul na 2 dni-koszmar!

ja musze znaleśc jak sie szuka uzywanych ubranek na allegro kurcze tylko jak mo zobaczy to będzie lamentował bo nie mam własnego konta :( On che wszystko nowe:szok: a to wszystko razem majatek kosztuje:tak::szok:

boli mnnie szczęka czuje jakis skurcz czy ciągnięcie po lewej stronie kurcze jak by jakies ścięgno czy cos takiego ale boli juz rana

Ostatnia edycja:
ja bóli nie miałam
tak na stojąco to twardniał mi brzuch i najbardziej czułam jakby boki mi ściągało do środka
na płasko na leżąc czułam jakbym robiła brzuszki i podnosił mi się brzuch i twardniał jak mięsień

reklama
Do góry