reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
tanu swietny pomysl, droga sprawa chociaz warta tego bo to pamiatka na lata..... moze to glupie ale w tej ciazy nie tyje tak jak w pierszej ludze sie ze po porodzie zrzuce z nawiazka to co zostalo mi jeszcze po Hubciu....
jutro siostra zabiera mnie do kosmetyczki na zabieg na twarze dla kobiet w ciazy...a na wieczor kupila 4 bilety na bonda wraz ze swoimi M pojdziemy... moj nie zasluguje bo nigdzie mnie nie zabiera sam z siebie to ja inicjatorka jestem... przykre ale nic...

no sesja nago tez fajna...ale moze po ciazy...taki ladny akcik miec....bajka....na starosc moglabym powspominac jakie kiedys cialo mialam:)
taka "erotyczna" z mezem tez fajna....

Dziewczyny dziekuje za wsparcie mam nadzieje że podejme dobrą decyzje bo musze ją podjąć sama a jakoś tak cieżko przekreślić przez pisanie na gg wyznawania miłości 14 lat bycia razem tymbardziej że ja go kocham.

A teraz zła wiadomość nie dość że boli mnie brzuch jak diabli i źle się czuje to nie wiem dlaczego ale weszłam na wage i .................................schudłam:-(

Julia - bardzo Ci współczuję. Kochaj swoje Maleństwo mocno i bądź silna, choć domyślam się, jak bardzo to trudne...

Mam nadzieję, że z Maleństwem Mirki wszystko w porządku - Modroklejka - ucałuj ją od nas mocno!

Myfa - fajnie Ci się sobota zapowiada!

A ja znów zaczynam mieć kłopot ze wzdęciami - już 3 raz w tym tygodniu, po zjedzeniu czegoś smażonego mam to okropne uczucie ciężkości - espumisan pomaga, ale przecież nie będę go łykać co dzień, chyba muszę zrezygnować ze smażonych potraw.

Przede mną długi weekend, potem środa o czwartek ostatnie dni w pracy, a w piątek - USG - już nie mogę się doczekać:-)

Julia, pewnie ze stresu schudłaś, przez tą wizytę w szpitalu i sytuację z mężem. A dużo ci ubyło, bo jak niewiele, to może nie ma się co dodatkowo martwić?

tanu ja czasem zaluje ze nie skorzystalam z porpozycji pozowania do CKMU wtedy jeszcze nie wiem czy teraz to pismo jeszcze jest..wtedy jeszcze studiowalam i jakies apekty moralne mnie naszly a teraz zaluje troche bo tam calkiem fajne zdjecia byly nie takie wyuzdane a sexownie i delikatne..teraz miala bym pamiatke ;) a wnukom pokazala bym jaka babcia laska byla ;) ech a czas ucieka my sie zmieniamy cialko starzeje .. moj kiedys mi powiedzial wazne by miec sie zkim starzec i starzejace sie cialo kochanej osoby jest piekne...hmm ciekawe czy nadal tak uwaza...

reklama
Julia - bardzo Ci współczuję. Kochaj swoje Maleństwo mocno i bądź silna, choć domyślam się, jak bardzo to trudne...

Mam nadzieję, że z Maleństwem Mirki wszystko w porządku - Modroklejka - ucałuj ją od nas mocno!

Myfa - fajnie Ci się sobota zapowiada!

A ja znów zaczynam mieć kłopot ze wzdęciami - już 3 raz w tym tygodniu, po zjedzeniu czegoś smażonego mam to okropne uczucie ciężkości - espumisan pomaga, ale przecież nie będę go łykać co dzień, chyba muszę zrezygnować ze smażonych potraw.

Przede mną długi weekend, potem środa o czwartek ostatnie dni w pracy, a w piątek - USG - już nie mogę się doczekać:-)

kochana zawsze po zjedzeniu takiego danka popij sobie herbatka rumiankowa dla niemowlakow taka np z hippa...u mnie sie sprawdza a herbatka smaczna jak dla mnie noi dziala....

Do góry