Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Witam Dziewczynki!!!
Ja mam co wizytę badanie ginekologiczne i USG.
Dziewczynki, Juniorek dzisiaj kopie jak szalony, normalnie mam super ubaw :-)
Julia, napewno wszystko będzie ok, sprawdzą co i jak, a potem zapiszą Ci odpowiednia dawke leków, może i mąż w końcu zauważy, że Ty naprawdę masz problem z donoszeniem ciąży i że masz prawo źle się czuć, może niech pójdzie na rozmowę z lekarzem... Kochanie myślami będziemy z Tobą!!!
A my popołudniu jedziemy na groby, pomodlimy się za nasze rodzinki i za nasze dwa Aniołki....
Dziewczyny, takie pytanie mam: czy lekarz przy każdej wizycie wykonuje Wam badanie ginekologiczne? Bo mnie ostatnio pytał, czy chcę, żeby mnie zbadał no i ja taka zdziwiona trochę byłam, ale powiedziałam, że będę spokojniejsza przez następny miesiąc. Więc zrobił badanie, a potem posłuchał serduszka Maluszka i sprawdził wielkość macicy przez powłoki brzuszne.Ale zaciekawiło mnie to, czy może nie ma konieczności wykonywania badania za każdym razem?
Ja mam co wizytę badanie ginekologiczne i USG.
Dziewczynki, Juniorek dzisiaj kopie jak szalony, normalnie mam super ubaw :-)
Julia, napewno wszystko będzie ok, sprawdzą co i jak, a potem zapiszą Ci odpowiednia dawke leków, może i mąż w końcu zauważy, że Ty naprawdę masz problem z donoszeniem ciąży i że masz prawo źle się czuć, może niech pójdzie na rozmowę z lekarzem... Kochanie myślami będziemy z Tobą!!!
A my popołudniu jedziemy na groby, pomodlimy się za nasze rodzinki i za nasze dwa Aniołki....