reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

kaczuszka2 napewno przesadzasz nie moźliwe żeby było tak źle :) ja tez jestem niska mam 1,60 cm wzrostu i wazylam troche wiecej niz Ty przed ciąża niestety nie to ze byłam gruba jakas nie wymiarowa bo nie ale więcej. I rowniez jak waga skacze w gore nie napawa mnie to optymizmem. A brzuszek masz troche wiekszy poniewaz z tego co widze jestes juz mamusią :) to dlatego

reklama
Mirka, no to Franek gwarantowany :-):tak:
Nika81, masz rację, że dbanie o siebie poprawia nastrój. Ja nawet leżąc staram się zawsze ładnie ubrać i leżeć pod kocykiem, a nie w pościeli, jak ktoś przychodzi robię sobie nawet lekki makijaż, a dziś pomalowałam paznokcie u stóp, choć nie powinnam tak się wyginać. Martwi mnie, że nie mogę iść do fryzjera zrobić sobie kolorku, bo stary się zmywa - najwyżej mąż mi nałoży farbę w domu.
Miotlica, mam nadzieję, że dobrze się bawisz w Zakopcu, pogoda piękna!
Malineczka, miłego wieczoru :-D
Emcia, gratuluję synka:-)
Kaczuszka, ale Ci zazdroszczę robót w ogródku! W moim nie robię nic od dwóch miesięcy, choć udało mi się kilka razy z leżaczka prosić męża o plewienie, grabienie itp. Musi mi jeszcze wsadzić cebulki, może w następny weekend. Tak się cieszę, że na wiosnę sobie odbiję.

Ja tyję ponad program, bo mam apetyt a muszę leżeć - fatalna kombinacja. Brzuch mam ogromny, myślę, że spokojnie mogę uchodzić za ciężarówkę w 7 miesiącu;-)

Ostatnia edycja:
WITAM.
Ciesze sie ze z Waszymi dzidziolami wszystko ok.Maniulka no i te wyniki zadowalajace-SUPER:-).
Jejku tez z mila checia bym sie gdzies wybrala na jakis weekend,ale jak zwykle praca-dom,praca-dom ciagle to samo:-(
Nie dawno wrocilam z pracy i leze nawet za sprzatanie sie nie biore bo nawet mi sie nie chce,zmeczona jestem.Moze n poodkurza jak wroci????

jakos mi ciezko dzis,czekos mi brakuje:crazy:a moze kogos........sama nie wiem....takie dziwne odczucia mam:-(

Witajcie!

u nas sobota mineła pod znakiem bratakna....był u nas-jest przesliczy i cudny
a poza tym od rana trzyma mnie skucz brzuszka i bolą mnie plecki...ale zle nie jest

emcia7- nie mamy cię na liście, na kiedy masz termin to zaraz cię dopiszę!

nie mogę się doczekac końca marca i dzidzi juz na zewnątrz ;)
musze zafarbowac odrosty mam włosy jasny blond i nie moge juz tak chodzic bo sa dosć długie jak to jest z tym farbowaniem czy jest możliwosc ze moze coś nie wyjsć???? albo zaszkodzić dziecku??? tyle się czyta w necie na ten temat i kazda opinia inna i zeswirowac można :)mnie tez brak mojego J i czasami moze wstyd się przyznać ale tej wolności z przed ciaży, mogłam chociaz zapalić a teraz coż czasami cięzko mi, ale trzymam się

Ostatnia edycja:
Cześć Laseczki z piłeczkami pod bluzeczkami:-D

Ale jestem dzisiaj zmęczona.. Posprzątałam domek, ugotowałam obiad na dzisiaj i na jutro, upiekłam kokosankę z brzoskwiniami, wyprałam dwie pralki ciuszków i teraz poprostu padam... Ale mam też powód do radosci, w końcu kupilismy nowy samochód, mężuś musi przy nim troche popracować, bo jest uszkodzony, ale napewno szybko sobie z tym poradzi... Ale autko podoba mi się jak nie wiem cio:-D

Miroslawa to pracowity dzionek dzis mialas-podziwiam Cie.
Takiej kokosanki z btzoskwiniami tez bym zjadla,ale nawet nie wiem jak to sie piecze bo pierwszy raz o tym slysze:zawstydzona/y:Moze wrzucila bys przepis na forum?

Mordoklejka nie dlugo my wszystkie bedziemy tulic swoje pociechy:-).
Szkoda ze tak dlugo sie czeka,ja jjuz bym chciala:-)

A ja dalal leze....ani mi sie sni o wstawaniu...ale musze coz zrobic...:-(

Miroslava1979 gratuluje nowego autka :-)Ale narobiłas mi ochoty na ciacho ale nie chce mi się robić synek tylko babkę lubi i to bez żadnych rzeczy typu rodzynki i inne musi być same białe ciasto albo brązowe czyste jak on to mówi więc nie będę robić bo będę zmuszona sama zjesć :-Da całej blaszce nie podołam.
Nika81 mi lekarz zabronił farbowania ale ja jakos tak mysle że on trochę przesadził słyszałam że w pierwszym trymestrze nie jest wskazane ale później podobno można to zależy od lekarza jedni mówią tak a inni tak.Ja osobiscie znam panią doktor z bardzo dużą iloscią tytułów doktorskich i ona będąc w ciąży latała chodziła co 3 tygodnie i cos tam robiła z włosami więc skoro ona to i ja też a co tam:rofl2:

ja z włosami trochę miałam stracha z farbowaniem - to były pierwsze tyg 2 trymestru - koleżanka fryzjerka poradziła mi balejage, stwierdziła że farba nakładana jest na folie i do skóry nie dochodzi, a więc nie powinna zaszkodzić (dzwoniłam też do innego zakładu że niby się chcę umówić i też polecały balejage) może nie jest już tak modne, ale szybko nie widać odrostów i nie rzucają się w oczy
Nika - ja nie jestem aż taka "wielka", tylko niestety moje piersi są na moją figurę nieproporcjonalne przy wzroście niecałe 160 cm nosiłam przed ciążą 75F, a teraz poszłam do fajnego sklepu z bielizną, gdzie babeczki super dobierają i dały mi 80F - troszkę ma jeszcze zapasu, ale się śmiały, że do karmienia to będzie problem bo kończą się na E:crazy:
więc teraz wielkie piersi + brzucholek = kulka

Ostatnia edycja:
reklama
Nie przejmuj się wiem ze się krępujesz i pewnie widzisz siebie gorzej niz jest w rzeczywistosci nie martw się tym. ja przed ciaża miałąm 75C teraz są większe pewnie z D juz a dalej podobno się powiększają po ciazy wszystko wroci do swojego rozmiaru. Licze na to bardzo.Choć moj wolaby żeby one jako jedyne takie zostały :szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

:rofl2:

Do góry