reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Ewa a wcześniej tak około 20 nie widać u niego zmęczenia,czasami jak przegapi sie moment to jest lipa,ja miałam tak właśnie z małą teraz kładę małą o 20 i jest ok wcześniej kładłam o 21 i miałam problemy nie zawsze chciała spac i baraszkowała do 23
No właśnie widać po nim że jest zmeczony ziewa trze oczka ale robi wszystko by nie zasnac jak go lulam ;/

reklama
Hej dziewczyny ;) Tak czytam co piszecie o waszych pociechach jak ładnie zasypiają mój łobuz wstaje zazwyczaj ok 8 potem idzie ok 11 spac tak na godzinke następnie daje popalić do 16 i ma drzemke ok 30 min ale nie zawsze ;/ i niestety kladzie się spać o 23!!! już wszystkiego prubowałam;/ lulalam, u nas w łóżku prubowałam go uśpić,śpiewałam kołysanki pradziadek brał go na fotel bujanyi nic wydaje mi się że nie jest to normalne...:-(
a może ominąć tą drzemke ostatnią

Hej Wam. Ja dzisiaj mam dosyć Seweryn szaleje i udaje dzidzie Sebek bierze pchaczek a że na nieszczęśie są dwa to ten bierze drugi i biega z nim w koło niego i często jest tak że Sebek zapatruje się na niego i bach

Mój Kuba zazwyczaj wstaje ok 7 rano, po 12 idzie spać na godzinę lub dwie i zasypia między 20 a 21 i śpi cała noc, rzadko marudzi, a nawet jeśli to tylko chwilkę :-p

Sara27 fajny tekst :-)Kuba lubi siedzieć na nocniku (byle nie za długo ;]) raz nawet zrobił kupkę, raz sisiu, a teraz tylko siada i wstaje, ale ważne że się nie boi ;-)

Sara - ja spiewam piosenkę - jak zpinam pieluchę:
zamykamy nasz teatrzyk, a jak bajka w nim zamieszka porócimy tutaj znowu
ja kubuś i ja agnieszka:):-D

Dziewczyny fajne teksty :-D:-D:-D ja mówię zwyczajnie "teraz zmienimy pieluszkę" i to wszystko, ewentualnie mówię co robię - "ubieramy spodenki - jedna nóżka gotowe, druga nóżka gotowe " itd :-p

ja kiedy myjemy buzię mówiłam jedno oczko misia rysia... drugie oczko misia rysia;-)
ale się skończyło bo teraz trzeba myć się w biegu i nie nadążam mówić:-D

ja jak zacznę klaskać i wołać 'dawaj Kubę, dawaj Kubę' to mały tak ucieka, że na zakrętach nie wyrabia i śmieje się jak wariat :-)

reklama
Widzę że wszystkie urwisy uwielbiają być gonione u nas jeszcze zabawa w chowanego daje duuuuuzo radości :) jak mówię "chowaj się bo jak cię złapię to cię zjem" i wtedy ucieka chowając sie zazwyczaj za łóżko, a jak się go już znajdzie to się tak okropnie zanosi śmiechem, że musi sobie usiąść :)

Do góry