reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Ewa a wcześniej tak około 20 nie widać u niego zmęczenia,czasami jak przegapi sie moment to jest lipa,ja miałam tak właśnie z małą teraz kładę małą o 20 i jest ok wcześniej kładłam o 21 i miałam problemy nie zawsze chciała spac i baraszkowała do 23
No właśnie widać po nim że jest zmeczony ziewa trze oczka ale robi wszystko by nie zasnac jak go lulam ;/

reklama
Hej dziewczyny ;) Tak czytam co piszecie o waszych pociechach jak ładnie zasypiają mój łobuz wstaje zazwyczaj ok 8 potem idzie ok 11 spac tak na godzinke następnie daje popalić do 16 i ma drzemke ok 30 min ale nie zawsze ;/ i niestety kladzie się spać o 23!!! już wszystkiego prubowałam;/ lulalam, u nas w łóżku prubowałam go uśpić,śpiewałam kołysanki pradziadek brał go na fotel bujanyi nic wydaje mi się że nie jest to normalne...:-(
a może ominąć tą drzemke ostatnią

Hej Wam. Ja dzisiaj mam dosyć Seweryn szaleje i udaje dzidzie Sebek bierze pchaczek a że na nieszczęśie są dwa to ten bierze drugi i biega z nim w koło niego i często jest tak że Sebek zapatruje się na niego i bach

Mój Kuba zazwyczaj wstaje ok 7 rano, po 12 idzie spać na godzinę lub dwie i zasypia między 20 a 21 i śpi cała noc, rzadko marudzi, a nawet jeśli to tylko chwilkę :-p

Sara27 fajny tekst :-)Kuba lubi siedzieć na nocniku (byle nie za długo ;]) raz nawet zrobił kupkę, raz sisiu, a teraz tylko siada i wstaje, ale ważne że się nie boi ;-)

Sara - ja spiewam piosenkę - jak zpinam pieluchę:
zamykamy nasz teatrzyk, a jak bajka w nim zamieszka porócimy tutaj znowu
ja kubuś i ja agnieszka:):-D

Dziewczyny fajne teksty :-D:-D:-D ja mówię zwyczajnie "teraz zmienimy pieluszkę" i to wszystko, ewentualnie mówię co robię - "ubieramy spodenki - jedna nóżka gotowe, druga nóżka gotowe " itd :-p

ja kiedy myjemy buzię mówiłam jedno oczko misia rysia... drugie oczko misia rysia;-)
ale się skończyło bo teraz trzeba myć się w biegu i nie nadążam mówić:-D

ja jak zacznę klaskać i wołać 'dawaj Kubę, dawaj Kubę' to mały tak ucieka, że na zakrętach nie wyrabia i śmieje się jak wariat :-)

reklama
Widzę że wszystkie urwisy uwielbiają być gonione u nas jeszcze zabawa w chowanego daje duuuuuzo radości :) jak mówię "chowaj się bo jak cię złapię to cię zjem" i wtedy ucieka chowając sie zazwyczaj za łóżko, a jak się go już znajdzie to się tak okropnie zanosi śmiechem, że musi sobie usiąść :)

Do góry