ja mam podobnie ;-) mój m dzisiaj pyta "a gdzie jest twoja pupa?" hmm... tak jakoś schudła i zniknęła prawie ;-)Smarkuś u nas tez z usypianiem coraz gorzej jak była młodsza pod tym względem była łatwiejsza w obsłudze
A co do brzucha to jestem płaska jak deska, i mam odwrotny problem co robić zeby nie chudnąć???, a brzuszka bym chciała choć trochę, bo znów mam zamiar pochodzić na taniec brzucha, a do tego radzaju tańca fajnie mieć choć troszkę brzuszka
ja też miałam gorączkę w nocy - 2 apapy brałam, wypociłam, na razie jest ok, tylko ten okropny kaszel...A ja chora (( W nocy wzielam polopiryne i 2 apapy, bo mi bylo tak zimno, ze podkoszulka, koszulka, polarowa pizama, koldra, koc i mąż nie pomogly, szczekalam zebami z zimna potem sie zaczelam pocic, to sie znowu czulam przecudownie, ze tak cieplo wreszciezasnelam znow okolo 2 w nocy, wstalam zmeczona jakbym w ogóle nie spala.... nie wiem, co mi jest, probuje sie zapisac do lekarza, to moze mi zleci jakies badania, bo tak nie moze byc
Powiedzcie Tadziowi, ze mama chora i ze ma dosc:-(jak tu wziać wolne od dziecka, eehhhh,.,....
mojej Juli też można to powiedzieć - szczególnie że jest przeziębiona i dzisiaj praktycznie z rąk jej wypuścić nie mogłam, wisiała na mnie po prostu cały dzień