reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Wszystkiego naj dla Natanka z okazji 7m:-)

Ola Ty to tez sie masz z ta swoja Jula.......A co do Szymka dzis to samo robil tzn.tarl oczka przy jedzeniu ale nie zasnal.
Jutro jak bede miala chwile to wrzuce fotke spiacego Szymka w krzeselku;-)
Jakos malo je,i strasznie sie zlosci i marudzi - moze zeby???:eek::eek::eek:

Dzis robilysmy pierogi,normalnie zachwowywal sie jak by go zostawili samego i sobie poszli!!!!!
Siedzial w krzeselku,wozku a nawet w chodziku,wszedzie wytrzymywal max 10min,na rekach tez,masakra jednym zdaniem.
Jestem dzis strasznie zmeczona

wszystiego naj dla Natanka:-)
Maniulka - powiedz sobie, że to na pewno przejściowe i minie... jestem pewna
Ola - ale o coś jej chodz:-)iło, czy miała taki humor?? MOja Zu tak robi jak jest już bardzo zmęczona, i wtedy jest masakra, nie wiadomo co zrobić, ja się nie mogę skupić i jest do bani. ona z tyłu i jeszcze jej smoka próbuje włożyć wkładając rękę za siebie... no odlot a nie jazda do domu:-p
a rosół - he he. ja miałam ochotę i m też. zrobiłam tak żebysmy mieli na dwa dni a potem chciałam zrobic pomidorową. no i co? m pojechał a ja rosół wcinam od 5 dni.......................:eek: jutro już zrobię pomidorową. za rosół dziękuję n kilka tygodni..........

Witam:-)
Dzisiaj wyspana :-)ale nie dlatego że Martyna spała tylko mąż przejął nockę,ja spałam w salonie mąz budził mnie tylko raz na karmienie ale mała znowu nie spała pare godzin w nocy więc teraz on sobie odsypia a ja siedzę z małą,no i ja wczoraj już o 20 spałam jak zabita,
U nas w nocy juz temperatury minusowe,w górach wysoko juz jest śnieg fajnie bo jak mrozino to i dwszcz nie pada częściej słoneczko świeci:-)
magdalenka to ci Gosia tek nie daje pospac czy ty kobieto spać nie możesz;-)

reklama
Maniulka to dobrze, że dziś się wyspałaś, swoją droga ciekawe czemu Martynka wam tak strajkuje:confused:
Gosia budzi się tak 5.30-6.30 (choć nie zawsze)i niby śpi, ale non stop się kręci, otwiera oczy chce cycka, rzuca, chce, rzuca. I wtedy ją wybudzam, bawimy się pół godzinki, czasem godzinkę, zmęczy się i idzie dalej spać. No a ja się ubieram i żeby nie pobudzić tych moich śpiochów to najczęściej siadam na neta ;-)

Do góry