magda19lenka
MTM
Ewelciu jeden dzień zwłoki to jeszcze nie dużo no chyba że masz bardzo regularne @:-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak by to ująć - jest nieśmiała z silnym charakterem ;-) uparta, obrażalska, nieufna, nieśmiała - jak idzie do przedszkola, to potrafi np. pierwsze pół godziny spędzić na korytarzu, bo ma taki kaprys, bo jest ktoś nowy w sali, albo Kacper (bo nie toleruje zbytnio chłopców), bawi się dziećmi, ale nie lubi kontaktu fizycznego z nimi - jest taka niedotykalska trochę...ciekawa....eeeee.... Ola - jak czytam to chyba niezbyt dobrze to ujęłam. ;-) Twoja córcia ma silny charakter czy raczej jest niesmiała??
Jula też robi takie drzemki, najlepiej przy cycuMaly zasnal o 16 a o 16:15 juz wstal normalnie jak nowonarodzony
zdarzylam pranie wywiesic
to do dzieła ;-)maniulka, nik_a ma rację
Matko, jak ten czas leci moja Ada jutro kończy 7 miesięcy
a dopiero co się urodziła. Znajoma własnie urodzila córeczkę Nikolę 3900 57 cm i tak jakoś mnie na malucha wzięło