reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Mam @:-D:-D:-D:-D
Dziwne to bo zawsze rano dostawalam......
Sara,Magdalenka mam regularne bo biore tabsy.Myslalam ze mnie zawiodly:cool2:
W sumie nie powinnam sie bac bo biore te same co przed ciaza i sie nie zawiodlam;-)
Ja biore Mercilon.yasminelle bralam przez jakis czas ale sporo przytylam i strasznie bylam spiaca po nich i ciagle czulam sie zmeczona:eek:

witam z wieczora
ciekawa....eeeee.... Ola - jak czytam to chyba niezbyt dobrze to ujęłam. ;-) Twoja córcia ma silny charakter czy raczej jest niesmiała??
jak by to ująć - jest nieśmiała z silnym charakterem ;-) uparta, obrażalska, nieufna, nieśmiała - jak idzie do przedszkola, to potrafi np. pierwsze pół godziny spędzić na korytarzu, bo ma taki kaprys, bo jest ktoś nowy w sali, albo Kacper (bo nie toleruje zbytnio chłopców), bawi się dziećmi, ale nie lubi kontaktu fizycznego z nimi - jest taka niedotykalska trochę...
Maly zasnal o 16 a o 16:15 juz wstal normalnie jak nowonarodzony:eek::eek::eek:
zdarzylam pranie wywiesic:-D
Jula też robi takie drzemki, najlepiej przy cycu :sorry:
maniulka, nik_a ma rację :tak:

Matko, jak ten czas leci moja Ada jutro kończy 7 miesięcy :szok:
a dopiero co się urodziła. Znajoma własnie urodzila córeczkę Nikolę 3900 57 cm i tak jakoś mnie na malucha wzięło :-D
to do dzieła ;-)

u nas ostatnie noce to masakra - katar i ząbkowanie to pobudki co godzinę :-(

Witam:-)
Troszke w lepszym humorku mała spała względnie obudziła się o 1 jadła do 2 póxniej nie mogła usnąć ale chwile a poprzytulałam i usnęła,następna pobudka o 4/30 zjadła i dosyć szybko(pół godzinki)i poszła spać,spała do 7/30 a że ja poszłam szybciej spać to jestem wyspana:tak:
Jak narazie tez siedzi sobie grzecznie wygląda jakby było normalnie jak zawsze,nawet syn to zauważył ale nie zapeszam oby moja niunia wróciła :tak:
oj Magdalenka spać nie możesz hi hi:-)
ewelcia dobrze że masz@ u mnie juz końcówka :tak:

witam,
moja bidulka ma katar - nosek sie zapycha, ciagle na rece chce, teraz tez... krople do nosa powoduja okropny placz, wyrywa sie, odwraca :-( teraz jej zakropilam i przy cycu drzemie... chyba ma lekka temperature, bo jakas taka cieplutka jest...

Dzień dobry,
ja własnie przy kawce siedzę, Dominik w chodaczku się bawi. Już nawet parę krokó umie zrobić.
Noc była straszna, budził się co chwilkę, stękał przez sen, nie wiem co mu było.Jak wzięłam go do nas do łóżka, to spał lepiej, ale i tak czasem plakał przez sen. Poza tym co 3 godziny chciał mleko:szok::szok::szok: Już sama nie wiem...

Ola oby Julianka jak najszybciej do zdrówka wróciła.
Ewelcia dobrze, że @ dostałas.

Witam nie bylo nas przez weekend poniewaz caly czas zajeci:-p jak nie my w gosciach to goscie u nas:tak: szybko wolne dni polecialy:cool2: Amelia zrobila sie tak krzykliwa ze szok:szok: caly czas piszczy smieje sie krzyczy itp:eek::-p postaram sie cokolwiek nadrobic ale nie obiecuje ze dam rade:-D U nas pogoda juz straszna:shocked2: zimno jak nie wiem:crazy: zima tuz tuz..:cool:

Uroki jesieni już widać u naszych marcowych dzieciaczków kolejne zakatarzone oj Ola współczuje bo wiem że Julianka i tak potrzebowała dużo uwagi a teraz to już AMEN BABKA jak to mawiał mój kolega
U nas juz bardziej mroźne powietrze tu ludzie tak nie chorują może i nas ominie :tak:
U nas grzeczności ciąg dalszy(tfu tfu) oby juz tak zostało :-)

reklama
Caro, ja kawkę właśnie skończyłam - Jula w łóżeczku śpi, nawet udało mi się ją odłożyć ;-)
my też źle w nocy spałyśmy - nawet nie wiem ile razy się budziła...

Do góry