madzik_
Fanka BB :)
Ja tez nieraz wpadam krotko napisze co u mnie i spadam ,ale stara sie byc raczej na bierzaco,choc ciezko mi przy dwojeczce ciezko.
Mysle ze kazdaz nas jak nie ma czasu to tak robi, ale nie piszemy jedyyyynie o sobie ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez nieraz wpadam krotko napisze co u mnie i spadam ,ale stara sie byc raczej na bierzaco,choc ciezko mi przy dwojeczce ciezko.
no comment
Tobie też
Ej, bo zaraz zaparze sobie druga kawe, a wtedy @ bedzie sie zemnie lała, ze hoho
no kurde slinotoku dostalam ide cos chyba zjesc\mam jeszcze krokiety, kurczaka nadziewanego serem i pieczarkami, schabowe, mielone- tyle ze pomrożone:-) dajcie znac kiedy chcecie obiad to odmroże
Surówke przynosi każda ze sobą
Madzik, nie kuś!!!!!!!:-):-)
nie muszisz przepraszac,moj tez juz nie dlugo bedzie pisal,bo katalog z Argosu czyta w 5min.hahaha.'+łąbvjj{ hkkkkkkkkjn .............-
topisal Adi przepraszamy za zasmiecanie watku
szkoda komentowac...madzik licz sie ze słowami
popieram ten dłuuuuuuuuuuuugi post mówi sam za siebieszkoda komentowac...
a Ty Julia tylko na jogurtach zyjesz?