reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
no comment:-D:tak::-D:tak::cool2::cool2::cool2:
Tobie też:-p:sorry2:
:tak::tak::tak:

Ej, bo zaraz zaparze sobie druga kawe, a wtedy @ bedzie sie zemnie lała, ze hoho:-D
:-D:-D:-D

mam jeszcze krokiety, kurczaka nadziewanego serem i pieczarkami, schabowe, mielone- tyle ze pomrożone:-) dajcie znac kiedy chcecie obiad to odmroże:-D:-D:-D
Surówke przynosi każda ze sobą
no kurde slinotoku dostalam ide cos chyba zjesc:confused:\
Nie mam takich dobrych rzeczy jak Ty jedynie kielbasa mogla bym sie zadowolic z barszczu bialego bo dzis gotowalam na obiad;-)

:-DMadzik, nie kuś!!!!!!!:wściekła/y::sorry2::-):-D:shocked2::-):-D:zawstydzona/y:
:tak::tak::tak:

'+łąbvjj{ hkkkkkkkkjn .............-
topisal Adi:sorry2: przepraszamy za zasmiecanie watku:blink::-D
nie muszisz przepraszac,moj tez juz nie dlugo bedzie pisal,bo katalog z Argosu czyta w 5min.hahaha.

Kiedys byl taki program i mowile ze chloprzych 12miesieczny umie cos tam czytac a moj m mowi do mnie nasz Szym jest lepszy bo ma nie cale 6m a juz katalog z argosu czyta!!!!!!!!!!!!

dziewczyny nie róbcie smaka bo ja do wieczora jeszcze tylko jeden serek homo i może jakiś jourt:-( a wy takie dania serwujecie:(:-( slina do ty.............. mi uciekła:happy2:

hoho dawno nie mialam tyle do poczytania, szkoda ze awantura tak to rozkrecila... oczywiscie zgadzam sie z wami dziewczyny, Nika zawsze tak robila, ale juz jej nie obrazajmy, jak nie chce to niech nie pisze i koniec sprawy! Chociaz rzecywiscie pisze ze o prywatnych sprawach nie bedzie wspominac a cala historie jej zycia juz znamy no ale ok...:confused:
Ja sie z Wami lubie dzielic wszytskim, mam teraz dzieki forum duzo kolezanek ktorych w "realu" jest malo, a nawet jesli to zadna nie ma dziecka:-( Moj maz nieraz sie wkurza ze tyle czasu na forum spedzam ale ja to tak bardzo lubie ze nic nie poradze:zawstydzona/y: No i mam do was juz spore zaufanie i raczej sie nie wstydze nieczego zwlaszcza ze zawsze jestescie mile i pomozecie, i doradzicie...
Madzik, gratuluje zabkow! Mojej to chyba jeszcze daleko do tego, dziaselka nawet nie spuchniete.. A przy karmieniu jakos to odczuwasz bo ja sie o to tylko boje ze mi sutka odgryzie:-p
MR,Julia- prosze sie nie wyglupiac i nie pisac takich rzeczy ze tylko wpadacie i nie odp- ja tez najczesciej tylko was czytam, rzadziej cos napisze, wlasciwie sama nie wiem czemu:sorry2: W kazdym razie wasz brak na pewno kazdy by odczul!
Miroslava- wspolczuje @...brrr, moja mama dostala dopiero jak skonczyla karmic mam nadzieje że ze mna tez tak bedzie bo sie zawsze zwijalam z bolu przy @ a nawet wymiotowalam i mdlalam:baffled: ale podobno po porodzie to sie zmienia.
A wogole to zdolniacha z Adiego, jakie juz tu slowotworstwo uprawia:-D
I nie piszcie wiecej o jedzeniu bo mi slika cieknie po kolana... Ja to prawie zawsze odgrzewane mam, gotuje jak mala spi bo tak normalnie to sie wyrobic nie moge:zawstydzona/y:

reklama
Do góry