reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

wpadam na chwilkę - jesteśmy w pełnej gotowości - torba do szpitala spakowana.... a ja jestem jakoś tak dzisiaj zmęczona że śpię na stojąco.... ale w nocy pewnie nie zmrużę oka z nerwów
trzymajcie kciuki za Mikusia jutro

reklama
witam wieczornie:-D
wiecie co dziwny zbieg okolicznosci ale ja wlasnie dzis zaczelam myslec o drugiej dzidzi:-)z jednej strony chcialabym a z drugiej przeraza mnie sam fakt jakby tu se z dwojka poradzic:-)no i glowny problem to kasa,i wlasnie z tgeo wzgledu druga dzidzia musi poczekaz az sie polepszy:-)
dzis dawidek daje mi same radosci:-D:-Dugotowalam mu zupki kumpela w koncu przywiozla mi blender bo ja nie mam swojego i moj synus zjadl az 7lyzeczek czubatych:szok::szok:smakowalo mu:-D
potem na deserek dalam pierwszy raz jablka z jagodami ze sloiczka:-Dale mialam radoche bo zlizywal mi z lyzeczki nawet jaki nic nie bylo hehe:-D:-D:-D:-D
julia ja wlasnie 2 dni zarejestrowalam sie na allegro z mysla ta ze sprzedam co nie co po dawidku i tez jestem poki co zielona:-Dtakze kochana sama nie jestes:-D
mam pytanko do dziewczyn ktorych dzieci waza 8,5kg bo jutro musze kupic jakies lepsze pampersy i teraz niewiem ktore sa szerokie w brzuszku?bo teraz ma happy bella od 7-17kg chyba i one przymalawe sa juz a niechce kupic jakis nowych i zeby za male byly bo lipa bedzie.ja na dzien uzywam pampkow tych tanich z biedronki fifi za26zl 64szt czy cos takiego a na noc lepsze bo wogule nie zmieniam:-)no czasem sa wyjatki:-)
takze mam nadzieje ze mi pomozecie:-)
dobranoc mamuski:-)

Długo nic nie pisałam, ale nadrobiłam cały ten wątek ;-). Weekend u teściów minął nawet fajnie, dużo z Patrycją spacerowałyśmy :-) razem z najmłodszą siostrą Roberta, ona jest bardzo za Patrysią :tak:. Malutka tym razem zasnęła u nich o 20 i spala do 3 potem postanowiła nie spać 2 godziny :-D i się z nią bawiłam zabranymi ze sobą zabawkami. Myślałam że będzie marudzić przed zaśnięciem więc i tak się cieszę że wyszło tak jak wyszło ;-). Pati mi się przez wyjazd trochę poprzestawiała :confused: przesypiała całe noce a teraz o 4 w nocy znowu chce jeść :baffled:. Nie dziwie się Szymonkowi Ewelci że się przez wyjazd do PL przestawił trochę, wyście w Polsce byli kilka tygodni a ja u teściów tylko jedną noc i takie zmiany :confused:. Teraz Patuś już od ponad godziny śpi, ciekawe jak dzisiaj będzie spała w nocy. Dzisiaj o 4 z Patuńką oglądałyśmy big brothera :-D a mała mi w tym czasie zasypiała na rękach :-D więc mam na nią sposób.:-D

madzik - a może na prezent taka mata:

Mata do tańczenia USB - PC Dance Deluxe Box wersja 2009 z DVD PL | Super zabawki | Sklep z zabawkami MariolaFruwa | Zabawki i gry dla dzieci | Kraków
wprawdzie jest napisane że od 5 lat, ale myślę, że i 3-letnie dziecko by się bawiło.
Trzeba skakać w rytm muzyki...

albo coś z tego działu:
Maluchy | Sklep z zabawkami MariolaFruwa | Zabawki i gry dla dzieci | Kraków

ja kupowałam na prezent taką matę - super sprawa. no a en sklep przez przypadek znalazłam, ale jak zapłaciłam w poniedziałek to we wtorek miałam juz mate w domu....

Dziewczyny dzięki za życzonka, ale Dominik nie ma jeszcze 5 miesięcy:no:
EVE wprowadziła Was w błąd, bo jej się Dominika81 pewnie z moim Dominikiem pomyliła i napisała, że my kończymy 5 miesięcy:-D:-D:-D:-D Ale to nic. Jeszcze 6 dni i będziemy mieli skończone 5 miesięcy:tak:;-)

hmmm...... a ja jakąś chandrę mam czy cos?? może przez ten deszcz? mamy nie ma, męża ledo widuję. Cały czas tylko Zuzka i Zuzka........nie rozumcie mnie źle, kocham ją i uwielbiam, le raczej sobie nie pogadamy:dry: jeszcze pies patrzy na mnie wilkiem. Pisałam już że ma cieczkę i ogólnie przymila sięn tak że furii juz dostaję. ziaje, skomle ociera się. no masakra. i jeszcze mam wyrzuy, że za mało się nią zajmuję. ale dzień dzisiaj no....
mała usypiała z płaczem:baffled: nie wiem dlaczego. zestresowała się już przed kąpielą zaczęła płakać w wanience (pierwszy raz) i potem na przewijaku...ciężko było dzisiaj:-(

M*R* masz racje z jednym dzieckiem to są luzy totalne:-D ja jak mojego zabierają dziadkowie na cały dzień to dopiero mam labe:-D Ale jak miałam pierwsze dziecko to też nie mogłam sobie z niczym dac rady teraz człowiek jakoś bardziej zorganizowany jest:tak:

reklama
A ja i tak będę podziwiać mamy z dwójką i więcej dzieci - Natalia jest b. grzecznym maluszkiem ale i tak są dni gdy czuję się zmęczona.

Ja wczoraj znów jeździłam i poszło dobrze! Pamiętacie może jak marudziłam, że nie wychodzi mi łuk a wczoraj robiłam go trzy razy i trzy razy bezbłędnie! Miasto tez poszło fajnie, ale to przecież już za kilka dni egzamin, więc powinno mi się już dość dobrze jeździć. A na examie dojdzie stres - zobaczymy jak mi pójdzie. Chciałabym przynajmniej dobrze zrobić plac i wyjechać na miasto... Już bardzo chcę mieć prawko:tak:

A dziś u nas chłodno, ma mnie odwiedzić siostra z synkiem - więc pogadamy sobie, pospacerujemy. Fajnie:-)

Do góry