reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

wpadam na chwilkę - jesteśmy w pełnej gotowości - torba do szpitala spakowana.... a ja jestem jakoś tak dzisiaj zmęczona że śpię na stojąco.... ale w nocy pewnie nie zmrużę oka z nerwów
trzymajcie kciuki za Mikusia jutro

reklama
witam wieczornie:-D
wiecie co dziwny zbieg okolicznosci ale ja wlasnie dzis zaczelam myslec o drugiej dzidzi:-)z jednej strony chcialabym a z drugiej przeraza mnie sam fakt jakby tu se z dwojka poradzic:-)no i glowny problem to kasa,i wlasnie z tgeo wzgledu druga dzidzia musi poczekaz az sie polepszy:-)
dzis dawidek daje mi same radosci:-D:-Dugotowalam mu zupki kumpela w koncu przywiozla mi blender bo ja nie mam swojego i moj synus zjadl az 7lyzeczek czubatych:szok::szok:smakowalo mu:-D
potem na deserek dalam pierwszy raz jablka z jagodami ze sloiczka:-Dale mialam radoche bo zlizywal mi z lyzeczki nawet jaki nic nie bylo hehe:-D:-D:-D:-D
julia ja wlasnie 2 dni zarejestrowalam sie na allegro z mysla ta ze sprzedam co nie co po dawidku i tez jestem poki co zielona:-Dtakze kochana sama nie jestes:-D
mam pytanko do dziewczyn ktorych dzieci waza 8,5kg bo jutro musze kupic jakies lepsze pampersy i teraz niewiem ktore sa szerokie w brzuszku?bo teraz ma happy bella od 7-17kg chyba i one przymalawe sa juz a niechce kupic jakis nowych i zeby za male byly bo lipa bedzie.ja na dzien uzywam pampkow tych tanich z biedronki fifi za26zl 64szt czy cos takiego a na noc lepsze bo wogule nie zmieniam:-)no czasem sa wyjatki:-)
takze mam nadzieje ze mi pomozecie:-)
dobranoc mamuski:-)

Długo nic nie pisałam, ale nadrobiłam cały ten wątek ;-). Weekend u teściów minął nawet fajnie, dużo z Patrycją spacerowałyśmy :-) razem z najmłodszą siostrą Roberta, ona jest bardzo za Patrysią :tak:. Malutka tym razem zasnęła u nich o 20 i spala do 3 potem postanowiła nie spać 2 godziny :-D i się z nią bawiłam zabranymi ze sobą zabawkami. Myślałam że będzie marudzić przed zaśnięciem więc i tak się cieszę że wyszło tak jak wyszło ;-). Pati mi się przez wyjazd trochę poprzestawiała :confused: przesypiała całe noce a teraz o 4 w nocy znowu chce jeść :baffled:. Nie dziwie się Szymonkowi Ewelci że się przez wyjazd do PL przestawił trochę, wyście w Polsce byli kilka tygodni a ja u teściów tylko jedną noc i takie zmiany :confused:. Teraz Patuś już od ponad godziny śpi, ciekawe jak dzisiaj będzie spała w nocy. Dzisiaj o 4 z Patuńką oglądałyśmy big brothera :-D a mała mi w tym czasie zasypiała na rękach :-D więc mam na nią sposób.:-D

madzik - a może na prezent taka mata:

Mata do tańczenia USB - PC Dance Deluxe Box wersja 2009 z DVD PL | Super zabawki | Sklep z zabawkami MariolaFruwa | Zabawki i gry dla dzieci | Kraków
wprawdzie jest napisane że od 5 lat, ale myślę, że i 3-letnie dziecko by się bawiło.
Trzeba skakać w rytm muzyki...

albo coś z tego działu:
Maluchy | Sklep z zabawkami MariolaFruwa | Zabawki i gry dla dzieci | Kraków

ja kupowałam na prezent taką matę - super sprawa. no a en sklep przez przypadek znalazłam, ale jak zapłaciłam w poniedziałek to we wtorek miałam juz mate w domu....

Dziewczyny dzięki za życzonka, ale Dominik nie ma jeszcze 5 miesięcy:no:
EVE wprowadziła Was w błąd, bo jej się Dominika81 pewnie z moim Dominikiem pomyliła i napisała, że my kończymy 5 miesięcy:-D:-D:-D:-D Ale to nic. Jeszcze 6 dni i będziemy mieli skończone 5 miesięcy:tak:;-)

hmmm...... a ja jakąś chandrę mam czy cos?? może przez ten deszcz? mamy nie ma, męża ledo widuję. Cały czas tylko Zuzka i Zuzka........nie rozumcie mnie źle, kocham ją i uwielbiam, le raczej sobie nie pogadamy:dry: jeszcze pies patrzy na mnie wilkiem. Pisałam już że ma cieczkę i ogólnie przymila sięn tak że furii juz dostaję. ziaje, skomle ociera się. no masakra. i jeszcze mam wyrzuy, że za mało się nią zajmuję. ale dzień dzisiaj no....
mała usypiała z płaczem:baffled: nie wiem dlaczego. zestresowała się już przed kąpielą zaczęła płakać w wanience (pierwszy raz) i potem na przewijaku...ciężko było dzisiaj:-(

M*R* masz racje z jednym dzieckiem to są luzy totalne:-D ja jak mojego zabierają dziadkowie na cały dzień to dopiero mam labe:-D Ale jak miałam pierwsze dziecko to też nie mogłam sobie z niczym dac rady teraz człowiek jakoś bardziej zorganizowany jest:tak:

reklama
A ja i tak będę podziwiać mamy z dwójką i więcej dzieci - Natalia jest b. grzecznym maluszkiem ale i tak są dni gdy czuję się zmęczona.

Ja wczoraj znów jeździłam i poszło dobrze! Pamiętacie może jak marudziłam, że nie wychodzi mi łuk a wczoraj robiłam go trzy razy i trzy razy bezbłędnie! Miasto tez poszło fajnie, ale to przecież już za kilka dni egzamin, więc powinno mi się już dość dobrze jeździć. A na examie dojdzie stres - zobaczymy jak mi pójdzie. Chciałabym przynajmniej dobrze zrobić plac i wyjechać na miasto... Już bardzo chcę mieć prawko:tak:

A dziś u nas chłodno, ma mnie odwiedzić siostra z synkiem - więc pogadamy sobie, pospacerujemy. Fajnie:-)

Do góry