reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Miałam naprawdę intensywny weekend :tak:
W sobote byłam na tym pikniku u znajomego na ogrodzie, dzieci było razem 5, ale Ada najmłodsza. Dzieciaki kąpały się w baseniku, Ada moczyła tylko nogi :-D Pies się wybiegał za wsze czasy aportując jabłka. Nawet dzieci te starsze nie dały rady go wymeczyć. Dziś byliśmy nad większa wodą :-D Troche się pospalaliśmy, tylko Ada ochroniona przez parasol i kremik z filtrem. Ogólnie weekend bardzo udany.:tak:

reklama
Wieczornie zasiadłam przy kompie, ale chyba zaraz pójdę spać. Wczorajsza imprezka u nas bardzo udana - było nas cztery pary, w podobnym wieku, co prawda tylko my mamy dziecko, ale jakoś to nikomu nie przeszkadza. Nie są to jacyś moi super przyjaciele, raczej znajomi - kolega i koleżanki z pracy mojego męża + partnerzy (żona i narzeczeni) - ale było b. fajnie. Najpierw pozachwycali się Natalią, że pierwszy raz ich zobaczyła a uśmiechała się od ucha do ucha, potem Nataleńka pięknie poszła spać po kąpieli (kąpałam sama, mąż zajmował się gośćmi) a potem grillowaliśmy do północy:tak:

Dziś w zasadzie nic nie robiłam, obiad u teściowej, a potem u siebie odpoczywaliśmy.
Jutro jeżdżę o 13, fajnie:tak:

Justyna, mam męża pod ręką to go pytam, wg niego lustrzankę warto kupić, jeśli zamierza się potem zainwestować w przynajmniej dwa dobre obiektywy bo obiektyw dołączany od razu do lustrzanki zwykle jest niezbyt dobrej jakości. Jeśli nie, to lepiej kupić sobie wypasiony kompakt.

Jeśli znalazłyby sie fundusze na obiektyw, to radzi kupić lustrzankę Canona lub Nikona.

Nie wiem czy to Ci pomoże:tak:

A my awno wrocilismy od znajomych wykapalismy szymka i juz spi.
tamte wczesniejsze posty pisalam od kolegi bo tak tesknilam za Wami:-);-).
a tak szczerze to pisalam od niego bo balam sie ze w domu moze mi net przestac dzialc.

julia co sie dzieje??
ja tez dzis walnelam piwko a co?!

miotlica eve super ze imprezki sie udaly!!!

Justyna - moja siostra kupiła sobie ostatnio b. fajną lustrzankę CANON 50D...:-)

Bardzo fajne zdjęcia robi..
jeszcze dziś lub jutro zamieszczę parę zdjęć Jaśka nim robionych. super efekty można uzyskać.

no i warto dokupić obiektyw makro :-)

Życie dzisiaj mnie przytłacza:baffled: za duzo problemów na głowie, ale zaleje robaka, wykapie sie, położe spać i jutro nowa siła do działania a jeszcze z litr łez w łazience wyleje a jutro świeżutka mamusia i usmiechnięta dla dzieci:tak: jak tylko się obudzą to śmiech w domu ma być i tyle:-D

reklama
Do góry