reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Nadrobiłam :-D w sumie nie miałam za bardzo czego :-D. Dzisiaj cały dzień spędziłam z Patrycją na dworze ;-) fajnie było ;-) i ładnie się opaliłam ;-). Jutro wyjeżdżamy do teściów eh

reklama
Etap stopy w buzi jest taki śmieszny:-D Gabrysi jeszcze do tego daleko.
Jula od dawna włada stópki do buzi, a ostatnio to nawet ssie paluszek - dzisiaj to tak wyglądało jakby się po dziąsłach stópką drapała :-D
ja miałam dzisiaj ciężką noc - Jula obudziła się o 3.50 i stwierdziła, że ma wiele do powiedzenia i że spać nie będzie bo i po co... :sorry: o 4.40 poddała się i zasnęła aby obudzić się o 6 - zasnęła o 6.30 i spała o 8.20... ale ta godzina w środku nocy to mnie tak rozbiła, że się dobudzić nie mogłam...

ola no wstawanie nocne może zmęczyć :confused:. Jak Patrycja miała etap wstawania o 4 to mój organizm się po czasie przyzwyczaił, później zaczęła przesypiać całe noce i jak po chyba tygodniu dwa razy się obudziła o 4 to ja jakaś nie wyspana byłam :confused: teraz przesypia znowu całą noc :tak: tylko że płacze jak się przewróci na brzuch.

Witam z wieczorka:-)
Mało dzisiaj naprodukowałyscie więc już nadrobiłam:tak:
Ja tez lubię hinduskie romansidła :-Di mój też się smieje
miotlica fajny wieczorek ci się jutro szykuje super:tak:
ewelcia oby ten wstrętny net działał
Moja dzisiejszej nocy busziła się o 1/30 póżniej o 4/30 i wstała o 8 masakra co jej się poprzestawiało koszmar
My kupilismy dzisiaj pampersy dwie paczki w rossmanie i dostalismy tego pieska czadowy jest:-)

Karolka milego urlopiku!!!
Maniulka net dzialal wczesniej potem przez pol dnia nie dzialal a teraz znow dziala.
Przed wczoraj m ich opierdzielil konkretnie jak dzwonil i mam nadzieje ze wrescie cos z tym robia.
Mialam dzis ciezki dzien maly dal mi popalic a i 4razy go przebieralam.
mialam lazienke sprzatac w ciagu dnia ale nie mialam jak i po 21 mylam,jestem padnieta a do tego przed 19 pranie reczne robilam:zawstydzona/y:

Ja jakos ostatnio też mało zorganizowana jestem i ze wszystkim w tyle jak byłam sama z dzieciakami to wszystko było ok a teraz kaszana mężulek mała rozpiescił jak tylko kwęknie to juz on przy niej i ona ciągle chce być z kims po prostu super ciekawe jak ja się ogarne jak on pójdzie do pracy a ona bedzie jęczeć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A wogóle to mnie czeka pakowanie,boże jak o tym pomyslę,muszę już zacząć bo na ostatnią chwile to będzie cyrk:baffled:

O jejku, ale pustki :szok:
My dzisiaj z rana na spacerku, a potem w domku. Na dworze był taki upał, że szok. Chyba z 32 Stopnie. Dominik przez to nie umiał spać w dzień. Zdrzemnął się tylko krótko z 3 razy.
My z mężem też dziś posprzątaliśmy gruntownie mieszkanko, żeby jutro mieć wolne. Mamy w planach wyjazd na zakupy, a potem idziemy na rynek, bo jest festyn i jeden z największych w Niemczech pokaz fajerwerków. Ale to dopiero po 22, więc raczej się nie załapiemy-chyba, że z okna będziemy oglądać:tak:
Miotlica -życzę jutro miłej imprezki.
Karolka-wspaniałego wypoczynku na łonie natury.
MR-miłego pobytu nad morzem
Agusia-przyjemnego spotkania z teściami
Ewelcia-szybkiego neta:-D
EVE-oby Ada zasypiała bez marudzenia.:tak:

reklama
ojej faktycznie dzis pustki..
Ja tylko na szybko bo dziś znów sprzątanie było:baffled: masakra jeszcze jutro to mnie też czeka i gary:baffled: ale przy garach bedzie mama robiła i siostra:-D zatrudniłam takie kucharki:-D
Ale w niedziele już chrzciny:-):-):-)
Musze sie jeszcze jutro wybrać na zakupy ale nie wiem czy zdąże do centrum handl ( mase roboty i zakupów jeszcze), wiec zostaje 24h TESCO:-D a Cherokee ma bardzo ładne ubrania:tak: poszukuje dopasowanej buzki i spódnicy, albo spodni:tak:
Aaaa bo nie pisałam.. byłam u fryzjera wczoraj (brat został z Oliwierem) ale kompletnie niezadowolona jestem (do innego salonu poszłam pierwszy raz i ostatni):wściekła/y: babka miała mi sciac i ładnie pocieniowac włosy a mam teraz dosłownie jak chłopak:baffled: takie brzydkie i niekobiece...:baffled::baffled: czekam aż odrosną:nerd: krótkie... a włosy poza łopatke juz miałam.. Choc chciałam krótkie to nie myslałam że aż tak!!:angry:porazka...:dry:
Chciałam zrobić niespodziankę mężowi, zszokował się jak wrócil z pracy, niby ucieszył sie ale dziś powiedział że mam już nie eksperymentowć z fryzjerem i do swojej chodzić:baffled: czyli mu się nie podobało:wściekła/y: hehe nie dziwie sie bo mi tez sie nie podoba:-D

dobra lece spac bo jutro znowu harówka...

Miłego weekendu!!!!

Do góry