reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Oj dziewczyny jak ja wam zazdroszę ze Wasze dzieciaki tyle spią, moja Zocha dzisiaj spała 2x20 minut, z resztą zawsze tak spi, jak ma godzinną drzemkę w ciągu dnia to cud, dlaczego ona tak mało śpi?

Mój Natłaje też tak malutko śpi w ciągu dnia:-( ale nadrabia w nocy bo spi od około 20-stej do 5,6 rano:tak:

reklama
A moje dziecie wkońcu tak od 2 tygodni przesypia całą noc kłade go spać o 19.30 lub 20 i spi do 5 lub 6 rano :tak:
dodam że w dzień bardzo mało śpi max może się uzbiera ze 2 godzinki ( bo on takie ma drzemki 20 lub 30 min )

Nakarmiłam Patrycję przez sen, zdjęłam spodenki, zmieniłam pampersa i położyłam do łóżeczka :-D ale to zasypianie dzisiaj łatwo poszło :-D:-D. Nie wołała o jedzenie ale zjadła 130 ml ;-) zjadła by więcej ale tyle przygotowałam, i nawet przy tym oczek nie otworzyła przy przebieraniu też nie :-D. Zaraz wstawię tu zdjęcie jaka padnięta jest dzisiaj Patrycja :-D nawet zapalone światło jej nie obudziło :-D

hi hi :-D

Załączniki

• śpioszek.jpg
    śpioszek.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 32
Karolka no ciekawe ;-) zwykle jak ostatnie jedzenie ma o 22 to śpi do 6 :tak: ale dzisiaj to śpi od 18 :-D jeszcze jej się to nie zdarzyło ;-) :-D. He he może wstanie tak jak Szymonek kiedyś opisywała ATsonia że wstał o 3, 4 i chciał się tylko bawić ;-).

Patrycja spała dosyć ładnie ;-) ale za to teraz jest bardzo wyspana :-D leży sobie i rozmawia z lampą :-D. W nocy wstała dopiero około 5 i spała później jeszcze do 7 :tak:. Razem przespała prawie 13 godzin pod rząd :-D.

reklama
Do góry