reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Oj dziewczyny jak ja wam zazdroszę ze Wasze dzieciaki tyle spią, moja Zocha dzisiaj spała 2x20 minut, z resztą zawsze tak spi, jak ma godzinną drzemkę w ciągu dnia to cud, dlaczego ona tak mało śpi?

Mój Natłaje też tak malutko śpi w ciągu dnia:-( ale nadrabia w nocy bo spi od około 20-stej do 5,6 rano:tak:

reklama
A moje dziecie wkońcu tak od 2 tygodni przesypia całą noc kłade go spać o 19.30 lub 20 i spi do 5 lub 6 rano :tak:
dodam że w dzień bardzo mało śpi max może się uzbiera ze 2 godzinki ( bo on takie ma drzemki 20 lub 30 min )

Nakarmiłam Patrycję przez sen, zdjęłam spodenki, zmieniłam pampersa i położyłam do łóżeczka :-D ale to zasypianie dzisiaj łatwo poszło :-D:-D. Nie wołała o jedzenie ale zjadła 130 ml ;-) zjadła by więcej ale tyle przygotowałam, i nawet przy tym oczek nie otworzyła przy przebieraniu też nie :-D. Zaraz wstawię tu zdjęcie jaka padnięta jest dzisiaj Patrycja :-D nawet zapalone światło jej nie obudziło :-D

hi hi :-D

Załączniki

• śpioszek.jpg
    śpioszek.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 36
Karolka no ciekawe ;-) zwykle jak ostatnie jedzenie ma o 22 to śpi do 6 :tak: ale dzisiaj to śpi od 18 :-D jeszcze jej się to nie zdarzyło ;-) :-D. He he może wstanie tak jak Szymonek kiedyś opisywała ATsonia że wstał o 3, 4 i chciał się tylko bawić ;-).

Patrycja spała dosyć ładnie ;-) ale za to teraz jest bardzo wyspana :-D leży sobie i rozmawia z lampą :-D. W nocy wstała dopiero około 5 i spała później jeszcze do 7 :tak:. Razem przespała prawie 13 godzin pod rząd :-D.

reklama
Do góry