reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Moje Maleństwo - spełnienia marzeń z okazji urodzin!

"new house,new baby"
No właśnie. My w marcu przeprowadziliśmy się od teściów i stwierdziliśmy zgodnie, że chcemy , by zamieszkał z nami jeszcze "Ktoś":-D 18 czerwca miałam ostatnią @ a niedługo potem robiłam test ciążowy. U lekarza pojawiłam się gdy skończył się 4 tydzień ciąży! Po prostu wiedziałam, że jest już we mnie Istotka - i ginek to potwierdził tak wcześnie!:-D Mówił, że rzadko ktokolwiek przychodzi tak szybko, ale potraktował moją intuicję o ciąży b. poważnie i pamiętam, że na USG pokazał mi maleńką kropeczkę!!
Natalia urodziła się dokładnie w rok po naszym wprowadzeniu się do nowego roku - przypomniała mi to ostatnio moja babcia, że wprowadziliśmy się "na Józefa" jak ona to ujęła, 19 marca.

miotlica ja byłam u gina w 3 tygodniu ciąży:-D i jedyne zaobserwowanie to powiększona macica i tablety na podtrzymanie a po dwóch tygodnia zastrzyki w d.................. na podtrzymanie

Moje maleństwo wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :tak::-D
Chętnie zamieniłabym się z Tobą pogodą - u nas duszno, nie da się wytrzymać. Wszędzie są szeroko pootwierane okna cały dzień i co...29 stopni w mieszkaniu. Po prostu SAHARA :angry::no:

MOje maleństwo wszystkiego naj

Dominika - ja też lubię housa... tylko że zaczelam ogladać jak byłam z Zu w szpitalu na patologii ciąży, a potem w domu:-) ale nie moge se połapać kiedy ta nasza telewizja nadaje ten serial...:eek:

Miotlica, ja też wiedziałam:tak: a nam Zu urodzila się 27 marca czyli - w mięxynarodowy dzień teatru - ja z wykształcenia jestem teatrologiem i w dzień kiedy spotkałam się z m po długiej przerie i umówiliśmy się na randkę. od tamtej pory byliśmy razem... więc to też taki prezent dla nas:-D

mam jeszcze chwilkę odpoczynku od Jasia - moja mama poszła z nim na spacer, bo właśnie usnął, więc obejrzę sobie odcinek dr house'a :-) na dvd. uwielbiam ten serial, a moja siostra ma na dvd wszystkie serie:tak:

Ja też, ja też! Doskonałe, dowcipne i inteligentne dialogi a Hugh Laurie jest genialny w roli House'a! Oglądaliśmy z mężem wszystkie serie jak byłam w ciąży.

Moje Maleństwo - więc śpiewam Ci sto lat, sto lat..... :)

W tamtym roku o tej porze (dokładnie 5 go) byłam już po wizycie u gina i byłam w 5 tyg 1 d ciąży. Zaszłam w drugim cyklu :-)

Ostatnia edycja:
Ja też, ja też! Doskonałe, dowcipne i inteligentne dialogi a Hugh Laurie jest genialny w roli House'a! Oglądaliśmy z mężem wszystkie serie jak byłam w ciąży.

kurcze skąd macie!! chyba trochę szkoda mi pieniędzy żeby na dvd kupić...:-p ale wy Miotlica to pewnie w orginale oglądacie - ja chyba nie skumam dowcipu, i żargonu lekarskiego:baffled:

reklama
hej, a ja po 2 tygodniowej przerwie z bb jestem :)
27.06 obroniłam się w reszcie i to na piąteczkę strasznie się cieszę że mam już to za sobą uffff było ciężko z nauką przed ale najważniejsze że już po i po
nawet nie staram się nadrobić ale poczytam was trochę ...

Moje maleństwo wszystkiego najlepszego!!!

Do góry