reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Hejo;-)
My dzisiaj bylismy u takiej pani ktora bada kreg po kregu i okazalo sie ze Amelka ma przekrzywiony ten najwyszy najmniejszy kreg i dlatego przekreca glowke na jedna strone. Babka troszke ja pomeczyla bo masowala jej napiete miesnie z jednej strony a ryku bylo przy tym...:-( I babka mowi ze jezeli nie lubi czapek to moze byc dlatego ze ja uciska ona wlasnie na ten kreg i ja boli a ona rzeczywiscie nienawidzi czapek:no: Za dwa tygodnie idziemy jeszcze raz . a po tej wizycie zauwazylam ze mala trzyma bardziej prosto glowke :tak: albo juz mi sie wydaje...
pozniej bylismy na plazy:-) ostatno przez te upaly malo jestem na bb ale musze sorzystac bo nie wiadomo jak bedzie pozniej:confused::-D

aaa to skrzywinie moze byc od tego ze mala zle lezala w brzuchu albo ze przy porodzie cos sie naruszylo i mi sie wydaje ze to drugie..

Ostatnia edycja:
reklama
Moje maleństwo wcale się Tobie nie dziwię ;-) gdyby tutaj się utrzymała taka pogoda co była dzisiaj to też bym w domu nie przebywała za dużo :-D. No i do Gdańska czy Gdyni mam około 40 minut samochodem więc nie tak daleko ;-). A do Sopotu to 30 ;-).

Patrycja już śpi, nie wiedziałam jak ją ubrać do snu :confused: ubrałam body z krótkim rękawkiem, i bardzo cieniutkie śpioszki ;-) przykryłam ją do połowy kocykiem ;-) mam nadzieję że się nie zgrzeje :-).

Ostatnia edycja:
nik_a u nas taka chmura naszła granatowa i znów popadało wieczorkiem i burza była, ale już nie pada. Jutro ma być ładny dzień :-) Ada zasneła sama w łóżeczku :tak:

reklama
Witam się z wieczora ;-)
mały wkońcu zasnął ostatnio ma z tym wielki problem jest spiący ale będzie płakał rzucał się po łóżeczku tarł oczy a spać nie pójdzie nie wiem co mu jest tak ma od tygodnia :-( a ja tracę do niego cierpliwość :zawstydzona/y:mój Alanek w ciągu doby śpi 12godz to trochę mało jak na takie dziecko :baffled::confused: ja go usypiam 30min a on śpi po 20min :szok:
dzis było bez deszczu więc wyszliśmy wkońcu na spacerek Alanek spał godzinkę na dworze później pobawił się grzechotkami przy wózku i zaczął płakać żeby go wziąść na ręce :baffled:

Do góry