reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

A ja już po kawce, po śniadanku i po spacerku. Pogoda super, gorąco więc spacer zaliczyliśmy wczśniej, bo wczoraj Dominik trochę opalił się po buzi i nie chce wychodzić jak będzie pełne śłońce. Póki co było słońce za chmurami, ale duszno i gorąco:tak:
Ja chcę zostać w domu 2 lata z małym, a potem wrócić do pracy. Chyba, że wróce wcześniej, ale nie na pełny etat-taką opcje też mam do wyboru.

reklama
Cześć!
Amy wczoraj spędziliśmy uroczy dzień na rodzinnym pikniku zorganizowanym przez sołectwo sąsiednie wsi:-) Było super, można było tanio i dobrze zjeść (żarełko z domowej kuchni gospodyń wiejskich) dzieciaki mogły wziąść udziałw konkursach (wszystkie dostawały nagrody) a potem były jeszcze występy kaskaderów z filmu "Ogniem i mieczem" ekstra normalnie. a tutaj są zdjęcia:
Zobacz załącznik 144736Zobacz załącznik 144737
Zobacz załącznik 144738Zobacz załącznik 144739
Zobacz załącznik 144740Zobacz załącznik 144741

Witam:-)
Tez już po kawce,przy sniadanku teraz :-)
Mała spi juz od godzinki mam nadzieje że jeszcze ze 2 pospi to posprzątam mieszkanko i jakis obiadek przygotuje.
W dalszym ciągu słońca brak no masakra jakos co z tego ze ciepło jak słoneczka niema a po za tym parno jakos i pewnie będzie padać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
EVE81 no tak dzieci zawsze wyczuwają zmiany i później muszą sie znowu dostosowywać,bardzo się boje przeprowadzki jak mała to zniesie zmiana miejsca,zmiana kołyski na łóżeczko,klimat,itp.a najbardziej tego ze niema nocy muszę się zaopatrzyć w najciemniejsze rolety :tak:

Ale Jasiek sobie dziś pospał ładnie :-) Zasnął o 22, wstał dopiero o 4:30 (!!!) potem znów spał, obudził się o 6:30, znów cyc i dalej spać o wstał o 10:30 :-) a ja oczywiście z nim :-D:-D:-D dawno tak długo nie pospałam. chyba wyczuł, że mama zmęczona i musi dać odpocząć.
właśnie zjadłam, piję kawkę, a mały bawi się na macie.
obiad na dziś mam, także tylko 1 lub 2 prania muszę zrobić i trochę posprzątać, bo po weekendzie taki trochę syf w mieszkaniu... mieliśmy gości w sobotę. mój brat cioteczny z narzeczoną. było bardzo fajnie, mimo, że ja siedziałam z nimi mało, bo Jasia usypiałam.

Uporałam się z częścią prania a Adka zasneła mi sama w łóżeczku :szok: normalnie jestem zaszkowana, bo nigdy tak nie było, nawet wieczorami ktoś musi przy niej być.

Tymczasem zabiorę się za obiad, miesko już zapanierowałam i zrobimy sobie grilka na ogródku jak M wróci z Poznania. Ziemniaczki zaraz oskrobię i jakąś sałateczkę do tego :)

Ostatnia edycja:
M*R* Na Ciebie zawsze można liczyć :-) Jesteś kochana!!!! masz u mnie piwo, drinka albo nawet i całą flaszkę-co tam wolisz!!!!

Wszystko jest dobrze-otworzyłam plik i jest ok.

podziękowania dla męża!!!

kamień z serca :-)

DZIĘKUJĘ

Ale dzisiaj było ciepłooo :-) a ja zamiast z Patrycją na spacer, to musiałam jechać do Gdańska na prześwietlenie karku :angry: ciekawe jaka jutro będzie pogoda. Pati poszła na spacer z moją mamą więc na szczęście ciepła pogoda jej nie ominęła ;-). Byłam jeszcze w re kids kupić małej spodenki i kapelusik ;-) hi hi wszystko jednakowego materiału ;-) szkoda że takiej bluzeczki nie było :-D bo chustę też już mam w takim stylu ;-). He he kapelusik jest na 3-6 miesięcy a będzie jej chyba pasował za rok :-D śmiesznie w nim na razie wygląda, a spodenki musiałam wziąść rozmiar 80 :szok: bo w brzuszku by były za małe (czyli na 9-12m) być może wtedy też jej bedą pasowały bo zgubi swój brzuszek :tak:. Prawda też że przymierzałam je od razu po mleczku więc brzuszek też większy :-D

reklama
Agusia rozmiar rozmiarowi nie równy :) :)

Atsonia widzisz ciesze sie ze sie udalo :) :)

Magdalenka a to z tym cesarskim to faktyka dziwne :/

Do góry